Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szerokie biodra i płaska dupa koszmar

Polecane posty

Gość gość

eh

Gość gość
Taką kobietę się dobrze *****.

Gość gość
wkurwia mnie to. mam kanciaste wysoko osadzone biodra i przez to płaską dupę. ćwiczę ale to nie daje efektów zmiany sylwetki. w dodatku nie mogę być chuda a chciałabym. im chudsza jestem tym płaskość dupy jest większa, wtedy to jest aż wklęsła.

Gość prawictwo pospolite 152
panna na linku powyżej jest świetna

Gość gość
liczyłam na odpowiedzi dziewczyn z podobnym problemem a nie... posty napalonych zboczeńców co pewnie w życiu na oczy nie widzieli nago kobiety. a co do tej pani, to nawet nie są szerokie biodra.

Gość gość
Nie wiem autorko, co ci napisać? poradzić? pocieszyć? każdy mankament sylwetki można zamaskowac strojem. domyślam się, że masz wąską talię, więc dobre dla ciebie będą rozkloszowane spódnice - podkreślą talię i ukryją płaski tyłek. jeżeli chodzi o ćwiczenia, to się nie łudź. te wszystkie laski piszące, jak to sobie powiększyły tyłeczek przysiadami to bajkopisarki. musiałabyś zawodowo zająć się siłką i wtedy jakieś tam efekty byś miała.

Gość gość
człowieku, weź spadaj stąd z tymi gołymi d****i.

Gość gość
mam gorzej bo jestem facetem i też mam szerokie biodra i miednicę do tego wąską klatkę piersiową i mega mnie to przygnębia a mam 27 lat i jestem prawikiem jedyne co ci mogę doradzić to po prostu nie myśleć o tym albo ćwiczyć ale z bardzo dużymi ciężarami i pod okiem kogoś kto się zna od małych ciężarów nie rozbudują się mięśnie tyłka, żeby ćwiczyć z dużymi ciężarami najpierw trzeba przygotować inne mięśnie plecy i brzuch żeby chroniły kręgosłup przed uszkodzeniem ogólnie trzeba uważać na kręgosłup

Gość gość
jak szerokie biodra to nie ważne że płaska pupa :) super sylwetka , ile w biodrach?

Gość gość
płaska może być , ale jak są szerokie biodra to jest mega super sylwetka , najepiej jak różnica miedzy biodrami a talia wynosi ok 30 cm.. zawsze przykuje uwage :) pozdrawiam takie panie