Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks ze starszym o 20 lat

Polecane posty

Gość gość

Czy jesli facet ktory wczesniej mowil, ze nic miedzy nami do tej pory nie doszło ze względu na zdrowy rozsądek i niechęć skrzywdzenia (myślał chyba, ze jestem "wzorowa dziewczyna" dowiedzial sie, ze troche ze mnie "diablica" jest szansa ze dojdzie do czegos wiecej? Dodam, ze były teksty w stylu ze kiedys sie rzuci na mnie, ze mam fajne cycki-niby w żartach, ale zawsze. Ostatnio czesto tez mowi mi komplementy i rozmawiamy na tematy o seksie gdzie kiedys troche sie krepowal. I co jeszcze istotne, on jest ode mnie o 20 lat starszy.

Gość gość
bo zwymiotuję... w życiu bym nie poleciała na faceta w wieku mojego ojca... ludzie w tym wieku są tacy tatusiowaci, więc aseksualni...

Gość gość
Widocznie autorka potrzebuje tatusia. Ale do seksu ?

Gość gość
gość dziś rozwalilas mnie takim spojrzeniem na faceta, ty pewnie myslisz, ze my juz tylko o dacie zgony myslimy??? jacy ludzie sa pusci

Gość gość
Najwidoczniej należysz dok kobiet, których nadrzędnym celem wżyciu jest spełnianie się w roli worka na spermę dla wyleniałych staruchów, którzy zapewnią ci zabezpieczenie na życie którego sama sobie nie jesteś wstanie zapewnić. Typ podkobiety bez ambicji.

Gość gość
Nie o dacie zgonu, ale jednak dwadzieścia lat starszy facet dla dziewczyny nie jest obiektem westchnień. Sama kiedyś miałam faceta prawie tyle starszego, ale zauroczenie trwało krótko. Jednak za duża różnica wieku. Żeby nie wiem jaki był "ogier" to młodszemu nie dorówna.

Gość gość
A co za różnica ile facet ma lat ? Im starszy tym więcej doświadczenia - w seksie też :)

Gość gość
gość dziś nareszcie jakas inteligetna i rozsadna osoba:classic_cool:

Gość gość
obrzydliwe są te natrętne stare pierniki fuu

Gość gość
Doświadczenie to za mało żeby mieć udany seks, różnica wieku 20 lat jest w tej sferze nie do przejścia. Może na chwilkę, krótki romans, ale na pewno nie na dłużej. Szkoda młodej dziewczyny dla starego grzyba.

Gość gość
dziś [15:09 pociesz się, ze Ty też będziesz takim starym piernikiem, czy tez wtedy tak o sobie pomyślisz ? A może inni tak pomyślą i co wtedy ? oburzysz się, czy przyjmiesz to z pokorą ?

Gość gość
ale dla kasy to nie jedna jest wstanie wyjsc za maz za star**** na lozu smierci

Gość gość
dziś a to ciekawe doświadczenie to za mało ??????? a może młodej dziewczynie potrzeba doświadczonego "starego pryka", a nie krótkodystansowca młodzika, któremu przeważnie (nie wszystkim oczywiście) zależy wyłącznie na przeleceniu tej młódki

Gość gość
wtedy będę się rozglądał za kobietami 5 lat młodszymi, w porywach do 10 to absolutny max ... powyżej 10 lat, to patologia i tutaj wszelka dyskusja jest zbędna

Gość gość
Jakiś stary sam sobie przypisuje liczne zalety :D jak zwykle

Gość gość
dziś jasnowidz czy co ? Wiesz co będzie za 5, 10 lat działo się w Twoim życiu ? To gratuluję tej wiedzy

Gość gość
dziś raczej inaczej patrzy na świat, a Ty nie potrafisz tego być może ogarnąć. Nie sądź innych według siebie.

Gość gość
Tak, uważam że doświadczenie to mało. Kiedyś zawrócił mi w głowie taki starszy i wiem co piszę. I nie pisałam, że ma być młodzik, krótkodystansowiec... uważam, że zdrowa różnica wieku to kilka lat. Mój mąż jest ode mnie 5 lat starszy i uważam, że to idealna różnica wieku,

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Z racji ze jesteście bardzo życzliwi czy możecie odpowiedzieć na moje pytanie jakie zadałam zakładając ten post?:-)

Gość gość
Zazdroszce ci autorko tez chcialabym prawdziwego mezczyzne ale wokolo mnie same 20letnie dzieciaki :(

Gość gość
ja mam 42 i ruham wszystkie nawet 20 lat młodsze i zawsze będę tak robił :) liczy się tylko seksior dópale

Gość gość
15:43 Poznamy się? mam 36 lat i właśnie szukam kogoś do seksu

Gość gość
Ojejku,kolejne prowo jak wyżej. Ten temat niedawno byl.Spadaj gimnazjalistko! 0/10

Gość gość
To nie jest prowo. Raka sytuacja naprawdę ma miejsce. Nie mam z kim o tym porozmawiać i dlatego prosiłabym o szczere wypowiedzi tu i poradę czy cos faktycznie moze z tego byc. Nie zalezy mi na długotrwałym zwiazku

Gość Cypis
Wypukam chentne małolatki w wieku do 16 lat , pisać skarby : 575688606 :-)

Gość gość
Czy ktos mógłby sie odnieść do tego co Napisałam?

Gość gość
Mam 47 lat i nie spotykam się z rówieśnikami. Atrakcyjny mężczyzna w moim wieku to rzadkość. Dlatego wolę takich ok.10 lat młodszych.

Gość gość
Autorko, ale o czym tu gadac, dasz mu to sobie wezmie. Jesli nie interesuje cie zwiazek to sie bzykniecie pare razy i po sprawie.

Gość gość
Tylko czy on w koncu ulegnie pokusie?

Gość gość
Bedzie okazja i zacheta to ulegnie.