Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks ze starszym o 20 lat

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego nie, seks to seks ja nawet z takim co byl odemnie 30l starszy i co??

Gość gość
Czy to jest tak ze jak bedzie miał pewność ze chodzi o SAM SEKS bedzie bardziej uległy niz jesli byłabym w nim zakochana? Wydaje mi sie, ze wtedy bedzie sadził ze to bedzie wiązało sie z mniejsza ilością problemów...

Gość gośćon46l
Jeżeli czuje się na siłach i nie ma kłopotów z erekcją, to pójdzie na to. Okaż zainteresowanie i daj się uwieść, raczej nie podrywaj sama, niektórzy dojrzali faceci są staroświeccy i wolą zdobywać ;) Może też być tak, że trafiłaś na pana poprawiającego sobie samopoczucie lekkim podrywem młodszej kobiety i dalej się nie posunie. Jeśli Cię kręci, wal jak w dym, życie jest krótkie. Powodzenia :)

Gość gość
parę razy się z takim kochałam ale wiem że wspomagał się iqman przed seksem bo jednak sprzęt już nie działa jak wcześniej. ale to nie zmienia faktu że był najlepszym kochankiem jakiego miałam

Gość LubięStarszych
Dojrzałe i inteligentne osoby akceptują pewne sytuacje i to, że po prostu tak jest. Praktycznie każdy film czy song z dawnych lat (60?) opierał się na związku dojrzałego faceta i podlotka. Kobiety z dojrzałością emocjonalną zawsze wybiorą starszego, a seks z doświadczonym partnerem jest wyśmienity. Być może z młodszym też, nie wiem nie próbowałam...po 40 spróbuję ;)

Gość gość
po co dziadku udajesz kobietę i wmawiasz, że starsi to sam cud, zacznijmy że większość z nich jest totalnie nie pociągająca fizycznie i tylko kobieta może to zrozumieć

Gość gość
Dziadek chce się dowartościować na babskim forum.