Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straciłam chęć do dalszej egzystencji

Polecane posty

Gość gość

Niby wszystko mam i faceta całkiem w porządku i pracę nienajgorszą i mieszkanie i ogólnie chyba nie mam jakichś specjalnych powodów do narzekań, ale to życie zrobiło się beznadziejnie nudne.Jeszcze rano mam motywacje żeby wstać z łóżka, ale żeby wyjść z domu już się zmuszam. Nawet jeśli mam zapał żeby coś zrobić to za pół godziny już go nie mam. W pracy jestem obecna tylko ciałem, obowiązki wykonuję najmniejszym kosztem, z ludźmi rozmawiam tylko jeśli mnie o coś pytają i ucinam szybko wszelkie rozmowy. Znajomych i rodzinę olałam bo mnie drażnią. Nie mam żadnych planów, nic mi się nie chce, często myślę o samobójstwie. To depresja czy jakieś wypalenie?

Gość gość
spróbuj sobie przypomniec od kiedy to trwa, to nie ma chyba raczej związku z depresją, ja mam podobnie od kilku miesięcy i nie wiem co to jest, ale na depresje mi to nie wygląda, po prostu wszystko jakby straciło barwy. Przechodzilam depresje ale objawiala sie ona kompletnie inaczej, wiec.. hmm..

Gość gość
czyli może skończyć się depresją, nie dopuść do tego.

Gość gość
są różne formy depresji i u każdego mogą objawiać się inaczej. Bez względu na to co to jest, nie jest to dobre

Gość gość
znajdź tego przyczynę i napraw ją