Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak mlodszy o 4 lata

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i bardzo podoba mi sie dziewczyna, ktora ma 26 lat. Nie mam problemu ze smialoscia do kobiet, ale w tym wypadku mam watpliwosci co do moich szans u niej prze roznice wieku. Jak to rozegrac, zagadac zeby nie wyjsc na dzieciaka przy niej?

Gość gość
Dawaj smialo To nie jest az taka duza roznica

Gość gość
no i z czym masz problem ? Z opinią ludzi ?, chrzań to po jakimś czasie się przyzwyczają.

Gość gość
Jestem w jej wieku i powiem ci ze co bys nie robil nie masz szans bo ona jest zainteresowana starszymi od siebie. Taki wiek lepiej poszukaj sobie mlodszej

Gość gość
Czy moze lepiej odpuscic i nie osmieszac sie przed nia ? Dodam ze podoba mi sie w niej to ze jest starsza bo mysle o powaznym zwiazku , a z taka kobieta sa teoretycznie wieksze szanse na to niz z 20 latka,ktora jeszcze nie wie czego chce i z kim byc

Gość gość
Mozesz probowac ale ona i tak powie ze jestes dla niej za mlody i ona szuka kogos dojrzalszego.

Gość gość
gosc 16.54 a wolisz dziecinnego faceta 30 latka czy dojzalego emocjonalnie 22 latka? bo ja bym wolala tego drugiego. Starszy od cb to juz zajety , a jak wolny to jakas dupa wolowa

Gość gość
tym mlodym facetom czesto tylko sie wydaje ze sa dojrzali ;) a przy dluzszej rozmowie wychodzi ze to jeszcze dzieci.

Gość gość
ja gfy mialam 26 latzaczelam spotykac sie z facetem 21 , dlamnie nie byl to problem. zwiazek nie przetrwal, gdyz musialam sie przeprowadzic gdy znalazlam prace w innym miescie

Gość gość
gosc 17.01 a nie mialas zadnych watpliwosci na poczatku? i czy zwrocilas na niego wczesniej uwage czy dopiero jak zagadal?

Gość gość
4 lata to przeciez nie jest duza roznica

Gość gość
mój miał 22 lata jak go poznałam tylko ze ja jestem 2 lata starsza i szczerze mowiac wisiało mi to ile ma lat... razem jesteśmy juz 8 a w tym czasie moja siostra w wieku 30 lat zaczęła sie spotykać z o 6 lat młodszym... mysle ze jak dziewczyna jest normalna to nie masz sie co stresowac różnica wieku.. ale zawsze tez moze okazać sie ze po prostu nie jestes z jej bajki i to wcale nie z powodu wieku... Nie sprobujesz to sie nie dowiesz... weź tez pod uwagę ze jesli jej podpasisz to moze szybko chcieć zostać mama... Taki wiek...

Gość gość
moglbym zostac ojcem jej dzieci

Gość gość
To nie jest ZADNA roznica :)

Gość gość
Starsza kobieta nie powinna wiązać się z młodszym.Po 50-ce nawet ci/py nie da mu głaskać

Gość gość
a moze ty tez jej wpadles w oko i kto wie czy ona nie ma podobnego problemu jak ty i mysli sobie ,, pewnie woli mlodsze ode mnie"

Gość milkuniaiii
To nie jest żadna różnica wieku - zarywaj do niej śmiało ;) Ja jestem z 7 lat młodszym chłopakiem od prawie 3 lat i gdyby nie jego upór pewnie bym się "nie odważyła w to wejść". I teraz jestem mu za to bardzo wdzięczna. Życie jest za krótkie, by przejmować się opiniami innych. To Ty masz być szczęśliwy.

Gość gość
milkuniaiii dziś ile o Ciebie "walczyl"?

Gość milkuniaiii
4 miesiące nim zaczęłam spotkania z nim traktować jako coś więcej niż miłą odskocznię od codzienności. On miał poczucie, że z uwagi na wiek traktuję go na starcie jako straconego ( co nie było do końca prawdą). Stąd też robił wszystko, by mi pokazać, że nie metryka się liczy. I tak mnie przekonał, że teraz jesteśmy szczęśliwą parą. I w każdej sferze dogadujemy się bardzo dobrze ( zgryźliwi napiszą, że pewnie póki co :P )

Gość gość
dziś - nie będę "zgryźliwa", bo mam podobną sytuację, ale różnica wieku między nami jest większa. Dogadujemy się wspaniale, on wydaje się o wiele dojrzalszy niż ja. ( choć jest dużo młodszy! ).Wiem, że nie jest ważne "co mówią ludzie"- w końcu to nie ich życie. Pozdrawiam.

Gość milkuniaiii
Mam świadomość, że takich kobiet jak my jest dużo :) Stąd też jeżeli oblubienica autora tematu nie myśli stereotypami, że to mężczyzna musi być starszy to są szanse ;) Na marginesie wskażę jedynie, że na początku bardzo mnie ta różnica wieku stresowała. Ale jak poznałam jego znajomych, rodzinę a on moich sytuacja się uspokoiła :)