Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotttka

Pomoc dla współuzależnionych? Kraków?

Polecane posty

Gość Lotttka

Witam serdecznie. Jestem współuzależnioną alkoholiczką, ciężko mi było się otrząsnąć i w końcu pomyśleć o sobie. Ale żeby to mogło nadejść wiem, że potrzebuje pomocy specjalistów. Mieszkam w Krakowie i czy macie jakieś zdanie na temat kliniki Wiosenna, która zajmuje się uzależnieniami? Oni mi pomogą? Będę wdzięczna za opinie.

Gość Konieczka1
W Krakowie jest ich poradnia, to taki pierwszy krok w stronę powrotu do normalności, bez nałogów. Odbędzie parę spotkań i spokojnie Cie potem będą leczyć. W sytuacji współuzależnienia, dają duże wsparcie i pomoc. Psychoterapeuta genialny, bardzo mądry i mi np. taka rozmowa z nim dała wiele. W końcu zaczęłam też myśleć o sobie. Nie bój się szukać pomocy. A Wiosenna to dobry wybór. www.centrumterapiiwiosenna.pl

Gość Serrna
Z pewnością Wiosenna pomoże. Oddałam w och ręce męża, którego skierowali do ich ośrodka w Ściejowicach, a ja przeszłam terapie dla współuzależnionych. Poszło dobrze. Teraz jesteśmy o wiele szczęśliwsi. Ja dbam bardziej o siebie, mąż to akceptuje, nie pije. Warto czasem wyciągnąć rękę o pomoc. www.osrodekwiosenna.pl tu mój mąż był.

Gość lyska9
Zdecydowanie Wiosenna! To są specjaliści od uzależnień i pomoc dla współuzależnionych jest również skuteczna. Ja jestem bardzo zadowolona z ich pomocy. Nie mogę narzekać, mam teraz o wiele lepsze życie, już nie jestem współuzależniona, radzę sobie doskonale sama. www.centrumterapiiwiosenna.pl