Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie potrafia kochac.

Polecane posty

Gość gość

Kobietami rzadza emocje a uczucia jakie nimi targaja dotycza wylacznie ich samych. Kobiety dokonuja wyborow partnerow kierujac sie albo przeslankami stricte racjonalnymi albo instynktownymi. Wychodza za maz zazwyczaj dla pieniedzy, swietego spokoju, uwazaja ze partner zapewni jej utrzymanie I spokojne zycie, lub.... ze beda jej zazdroscily kolezanki ze jest taki przystojny. (nawet jezeli wie ze facet jest pijakiem impotentem I szowinista) . Wszystkie filmy I ksiazki na temat milosci kobiet sa fikcja literacka, kobiety zalamuja sie nie dlatego ze zostaly porzucone przez faceta ktorego kochaly, tylko dlatego ze sa urazone ambicjonalnie , albo dlatego ze beda musialy isc do roboty, albo dlatego ze kolezanki beda sie smiac... Facet nie ma znaczenia, byl jak mebel, albo przyrzad. Narzedzie uzyteczne w zyciu. Co ciekawe w krajach arabskich mezczyzni traktuja tak kobiety. Jak skrzyzowanie lodowki z samochodem. Pogodz sie z tym, czym predzej tym lepiej zanim jakas kobieta ktora pokochasz nie odejdzie tylko dlatego ze jakis facet fajnie pachnial I mial z******ta fryzure, albo ojca prezesa. :)))) Kobiety nie sa jak my.

Gość gość
k...jaki domorosły filozof ze wsi

Gość gość
Mistrzynie intryg, zdrad i manipulowania ludźmi, rujnowaniu rodzin, związków, niszczeniu psychicznemu dzieci, rozpadowi rodziny, rodzeniu nieślubnych dzieci... Perfekcyjnie opanowały na przestrzeni dziejów sztukę zakłamywania rzeczywistości, działania wbrew logice i oczywistym faktom, kierowania się egoistycznymi i najniższymi popędami, wykańczania na każdy możliwy sposób mężczyzn i przyczyniania się pośrednio lub bezpośrednio do ich zawałów, udarów i samobójstw. Gdyby zbadać osobno każdy z przypadków męskich samobójstw, prawie za każdym stoi kobieta, za kobiecym – rodzaj odrzucenia społecznego… Cech*ją się również chorobliwą skłonnością do materializmu, obłudy, hipokryzji, wykorzystywania ludzi do własnych celów, skąpstwa, cwaniactwa, udawania zawsze świętych, kierowaniu się tylko i wyłącznie własnym EGOISTYCZNYM interesem, przerostu ego i manii na punkcie swojego wyglądu. Zawdzięczamy też istnienie choroby społecznej pt.: Co powiedzą o mnie inni? której podporządkowują całe swoje marne, egoistyczne i głupie życie. Nie? Nie dodaj swojej xiężniczki na Fejsbuku gdy Cię poprosi. Tak dla zasady. Powiedz Kochanie: „To głupia moda. Idźmy pod prąd. Nie bądźmy tacy sami jak cała reszta…” Zobaczysz. Ona się może i nawet zaśmieje ale w przeciągu góra pół roku, xiężniczki już nie będzie. Już masz posprzątane… Oczywiście usłyszysz coś innego…Kobiety nigdy nie wyrastają z roli małego dziecka, któremu się wydaje, że przez sam fakt istnienia wszystko mu się należy i stojąc przed wystawą sklepową mówi: Chcę to i to a najlepiej wszystko. Jeśli nie dostaną to włącza się bestialski aparat zniszczenia i mszczą się na wszystkich, przeklinając cały świat. Reagują alergicznie też na osoby, których nie są w stanie zaszufladkować, wsadzić do półki ze znanym im napisem. Sączą jad nienawiści przeciw wszystkiemu, co jest inne, niepoznane, niezrozumiałe, czego nie potrafią objąć umysłem, nie pasuje do ich prymitywnego wzorca.

Gość gość
ja pier..lę, ile razy można tłumaczyć, że jak masz chłopcze problemy z matką to idź z nią na terapię rodzinną.

Gość gość
Hehe. Ja po części kobiety rozumiem, bo mimo, ze jestem facetem, to jestem podobny trochę do nich, takie duże dziecko, ehhh. Ale ogólnie po części masz rację. Ale i tak kocham kobiety, mimo, że nieraz mną gardziły i mnie wyśmiewały.

Gość gość
kobieca milosc nie znaczy że sie wspaniale czujesz tylko ile oferujesz

Gość gość
kochasz kobiety za to że to duże dzieci?

Gość gość
Autor ma racje ja tym gadzinom kobitom już nigdy nie zaufam. Niech se żyją ale z dala ode mnie.

Gość gość
kochasz kobiety za to że to duże dzieci? x Ogólnie za to, że są

jak juz mam pokochac to cala swoja dusza ,calym swoim SERDUCHEM:):)

Gość margo0001
ludzie bo kobieta kocha mężczyznę za coś, tylko swoje własne dziecko kochasz bezwarunkowo za to, że jest. Kobieta dorosłego mężczyznę kocha za to, że dał jej dzieci, jest dobrym ojcem dla dzieci, zarabia na rodzinę, zapewnia dziecku przyszłość i wykształcenie. Nikt nie będzie starego chłopa głaskał po główce kochał tylko za to, że jest. Myślisz o miłości jak nastolatek, a dorosłe życie to same obowiązki.

Gość gość
ja kocham za nic mężczyznę :-) i możesz mnie pocałować ograniczona pissdoo ,przewyższam takich jak Ty ograniczone interesowne sprzedajne nastawione tylko na rozpłód i kasę

Gość gość
i g****o wiesz o głębszym sensie istnienia :-) obowiązku ty od 7 boleści ,nie odpisywałabym Ci ale skoro to głosisz to musi być równowaga w przyrodzie i daję mój głos

Gość margo0001
już najwyższy czas dorosnąć, gdybyś został w życiu ojcem to zgodziłbyś się ze mną. Mężczyzna też nie kocha kobiety za darmo i nie ma czegoś takiego jak głębszy sens istnienia, żyje się z dnia na dzień życie polega na wypełnianiu obowiązków i ciężkiej pracy.

Gość gość
s********j idiotko :-) idz czyścić kuchnię ,bijesz rekordy w tępocie,ale już mnie nie zaskakuje to ,tak mnie od was odrzuca że już zawsze stoję po stronie facetów ,nasłuchałam się was wystarczająco długo ,idz prać ,won

Gość margo0001
głębszym sensem istnienia jest jedynie macierzyństwo przekazanie życia, ale na pewno nie jakaś para gaci, która mnie chce ze mną byc dopoki jestem młoda i ładna a jak się zestarzeję to mnie zostawi

Gość gość
dzieci pójdą za swoją drugą połówką a ty zostaniesz starą zrzędliwą babą szorującą kibel ,to twój sens życia

Gość gość
już większego tępaka od ciebie nie widziałam i nikt nigdy tak się do mnie nie odzywał wiem, że taki przykład wyniosłeś z domu co tatuś do mamusi tak się odzywał i synuś na starość powtarza

Gość gość
jestem kobietą!! mówię tak do idiotek z tego forum ,bo was nie szanuję

Gość gość
za nim dzieci pójdą na swoje to minie 20 parę lat i tak będę starą kobietą szczęśliwą że urodziłam i wychowałam dzieci i dzięki temu spełniłam się jako kobieta żaden facet nie jest tego wart

Gość gość
umiesz kochac tylko potomstwo i to twoje ograniczenie ,nie ma tematu

Gość gość
no tak bo dzieci są najważniejsze, miłość do faceta jest na chwilę nie będzie trwała wiecznie i facet też nie będzie wiecznie mnie kochał to uczucie przemija

Gość gość
jaki ty jestes niedojrzały i to w tym wieku już połowa życia za tobą a ty dalej jak nastolatek

Gość gość
że ciebie chłop może kochac chwilę? ,w sumie nie dziwię się ,każdy ma to na co zasługuje?

Gość gośćlisica
autor ma racje!!! 80 % z was taka jest,wiem bo was znam ściemniary

Gość gość
po prostu jesteś wiecznym chłopcem, który szuka w kobiecie matki i nie chce przyjąć roli dorosłego mężczyzny, głowy rodziny, rodzica ojca. Żal mi ciebie bo zostaniesz na starość sam a starość już się do ciebie zbliża do 50 szybko zleci.

Gość gość
dlaczego nie zostałeś ojcem? przecież po to się bierze ślub żeby mieć dzieci

Gość gośćlisica
nie strasz nie strasz bo się zesrasz :-) straszenie samotnoscia na starość typowe dla was ,ty będziesz sama z iluzja malzenstwa wydzwaniajaca do dzieci jak ze sraczka upierdliwa tesciowa itd. bo swoich zainteresowan procz dzieci tez nie masz