Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiadomienie z tindera u chlopaka na komorce

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam taki problem. Wzielam komorke chlopaka do reki a tam powiadomienie, ze jakas natalia wysyla mu wiadomosc. Co to znaczy? Czy to tylko badziewna reklama. Czy on ma zalozone tam konto i przyszla wiadomosc od dziewczyny z ktora pisal? Bylismy akurat u jego kuzyna i ja glupia na glos powiedzialam: " o masz powoadomienie zbtindwre" i on od razu zabral mi komorke i cos tam klikal. Mozlie ze usunal aplikacje. Kurcze co teraz robic? Wiem ze jak go o to zapytam to wszystkiemu zaprzeczy! A ja chce sie dowiedziec prawdy! Nie chce byc oszukiwana. J

Gość gość
To portal gdzie umawiasz się na randki i seks z ludźmi

Gość gość
Wiem. Ale czy to byla reklama czy on tam ma konto? Jak to sprawdzic?

Gość gość
normalnie ma konto i dostal powiadomienie. Reklamy wygladaja inaczej. Gratuluje "chlopaka" :o

Gość gość
Nie ma czego gratulowac

Gość ja mam tindera to odpowiem
To nie byla reklama. Jelsi ktos na tinderze wysyla ci wiadomosc, to znaczy ze ty i ta osoba nawzajem wybraliscie się. Ocena nastepuje tam na podstawie zdjec, a aplikacja to portal randkowy. Koles robi cie w c***a

Gość gość
teraz zrobi co nastepuje; jesli czuje sie pewny i wie, ze go nie bedziesz sprawdzac to jedynie wylaczy powiadomienia. Jesli ma glowe na karku to usunie aplikacje, albo ukryje ja gdzies gleboko w nieoczywistym miejscu i wylaczy powiadomienia i bedzie sie nadal umawial

Gość gość
Jak to sprawdzic? Powiadomienie na komorce to jeszcze nie powod do rozstania. A zdrada tak!

Gość gość
nie sprawdzisz tego przeciez bo niby jak. Przeciez administrator portalu ci takich danych nie da :D

Gość gość
Moze sama zaloze konto i sprobuje go obczaic. Moze sie nawet sie z nim umowie. Jest szansa by go tam odnalezc? Mieszkamy w warszawie wiec chyba bedzie trudno. Ale on ma tatuaze. Moze po tatuazu rozpoznam zdjecie?

Gość gość
Dziewczyny pomozcie. Kurcze 3 lata razem. Niby wszytsko super. Wydawalo sie ze jestemy prawdziwymi przyjaciolmi. "Kochamy" sie , a tu taka lipa

Gość gość
Zalozylam sobie tego tindera. Przegladam facetow i nic. Nie ma go! Ja 3 dni mamy jechac do kego rodziny do hiszpanii. To dobry moment na rozstanie. W sesnie niech on jedzie sam. W tym czasie na spokojenie cos sobie wynajme i sie przeprowadze. Tylko kurcze skad mam miec pewnosc ze mnie zdradzil. Przeciez jak go zapytam to i tak zaprzeczy. Bedzie sie klnął na metke rldzoną i bedzie kłamał.

Gość gość
zerwij z nim bo to *****cz i nieprawiczek!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak zerwac?

Gość gość
co to: zbtindwre ?

Gość gość
"Bedzie sie klnął na metke rldzoną " WTF?

Gość gość
Sorki za bledy. Pisze na szybko z ukrycia przed nim. Zalozylam sobie tego tindera. I teraz juz wiem ze to co widzialam na jego komorce to nie byla reklama. Nawet jak z nim pogadam to i tak powie mi ze tak tylko sobie ogladal.

Gość Oszukana123
Dziś po pracy chcę przeszukać jego kompa. Może coś znajdę. Chce też dziś to wszystko wyjaśnić. Ale brak mi siły. Boję się rozmowy, że jak mu powiem ze wiem ze mnie zdradził to zaprzeczy i powie ze to głupie ze chce się rozstać tylko dlatego za patrzył sobie na dziewczyny na tinderze. boję się, że mnie udobr***** pogłaszcze po głowie i ja mu wybacze. Boże jak ja go kocham. to wspaniały człowiek. a zrobił taką głupotę!!!!!!!!! ale wiem ze jak mu teraz wybaczę to on zorbi to samo ale jak juz będziemy mieli 3 dzieci i wtedy będzie to robił z premedytacją. Wiem, ze będę całe życie żyć w stresie. Jak pójdzie do biedronki i długo go nie będzie to będe myśleć ze jest z kochanką! nie chce takiego życia.

Gość gość
noi jak tam? coś się zadzialo?

Gość gość
Poznaliśmy się z moim chłopakiem na Tinderze, ale on nadal nie skasował konta a ja tak, twierdzi, że na Tinderze szuka tylko znajomych. Wierzyć mu ?

Gość gość
17:58 nie! Ja poznalam swego nazeczonego na tinderze i od razu skasowal konto jak I ja. Nie mowil mi tylko sama sprawdzilam. To anglik i jestem bardzo szczesliwa z nim.

Gość gość
To jeszcze raz ja, mój chłopak nie skasował konta na Tinderze, a za jakiś czas mnie zostawił, prawdopodobnie dla innej.