Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z przyszla tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Mama mojego narzeczonego kiedy sie dowiedziala ze jestem w ciazy pierwsze co to pow ze trzeba zrobic testy DNA bo na pewno go zdradzilam. Nie wiem czy powinnam sie na nie zgodzic? Ja wiem z kim mam dziecko.

Gość gość
ona pewnie osadza cie po sobie

Gość gość
najpierw ślub - potem dziecko

Gość gość
widocznie masz opinię puszczalskiej,a takiej się nie wierzy

Gość gość
Moim zdaniem porozmawiaj poważnie z ojcem dziecka, mama może mówić co uważa, to świadczy tylko o niej. Nawet jeżeli chce chronić synka przed ewentualnym oszustwem to niepotrzebnie miesza się w sprawy dorosłego syna. Chyba, że powiedziała mu to po cichu i ona powtórzył? Bo jeżeli powiedziała Tobie to nietakt, nic jej do tego. Ja na Twoim miejscu na pewno nie zgodziłabym się na testy pod dyktando przyszłej teściowej. Od razu widać, że sympatią do Ciebie nie pała.

Olej :) Ale miej się na baczności, bo czasami takie teściowe potrafią rozwalić najtrwalszy związek.

Gość gość
A ja bym jej powiedziala, ze testy zrobie ale niech ona za nie zaplaci, ale cos za cos, czyli jesli chce widywac wnuka to niech idzie do sądu bo dobrowolnie wnuka jej nie pozwole widywac. Bedzie miala wyznaczone wizyty i tyle.

Gość gość
wczoraj bu ha ha ha ha,uważaj bo z żalu że nie będzie oglądać cudzego bachora może dostać zawału ha ha ha ha

Gość gość
uwazajcie lepiej wy przemądrzałe gówniary bo jak nie będziecie pozwalać na widzenia się z dzieckiem to możecie płacić po 200zł kary za dzień, wiecie o tym?