Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż każe mi odchudzać niemowle!!

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 12 miesiecy, wazy niecale 10 kg, a moj maz kaze mi ja odchudzac. Poklucilismy sie o to przeciez to chore!! Nie daje jej zadnych slodyczy ciastek itd wiec co mam jej obiadku odmawiac? Co Wy o tym myslicie

Gość gość
Moja ma 10 miesięcy i ma 10 kg :) a ile twoja ma wzrostu?

Gość gość
Chore.. Chude dzieci wcale tak dobrze nie wyglądają. Dziecko ma być zdrowe a nie od najmłodszych figura modelki. Wiadomo ze roczne dziecko lepiej jak ma troszkę cialka niż same kości a 10 kg na ten wiek to w sam raz synek mojego sąsiada ma pól roku a wazy kilogram mniej od twojej córci. I wcale nie jest gruby . Zdrowo rośnie rozwija się. Porozmawiaj z mężem. Dla mnie to chore. Sam niech się odchudza. Przecież nie zagłodzisz dziecka bo on chce żeby schudla. Musisz mu przegadać

Gość gość
Niech mąż sam się odchudzi a dziecko zostawi w spokoju. Ma normalną wagę a sylwetka się zmieni jak zacznie biegać. Zwykle dwulatki są już szczypiorkami.

Gość gość
Przecież 10 kg to mało. Moja ma tyle i jest bardzo szczupła :/

Gość gość
Tu autorka. Ni wiem ile ma dokladnie cm, w srode idziemy na szczepienie i bilans to bede wiedziec. Ale ubranka kupoje na 80 czasem 86.

Gość gość
To tak jak moja. Ma 79 cm i waży 9,5 i jest bardzo szczupła. Twój mąż ma coś z głową sam niech się odchudza

Gość gość
Autorko wyksztalcona to ty nie jestes, twoj maz pewnie tez nie. Takie byki walisz, ze po oczach razi. szok.

Gość gość
Tak masz racje, z wyklsztalceniem u mnie marnie. Skonczylam tylko technikum, wiec z cala pewnosia jestes super madra i inteligenta- w przeciwienstwie do mnie. Skoro juz sie dowartosciowalas to moze teraz dla odmiany wypowiesz sie na temat? Autorka

Gość gość
Ale kretynka-autorka.Technikum, a takie byki? jasne.....

Gość gość
autorko;) gratuluje, masz męża psychola

Gość gość
Gdzie wy takich debilnych małżonkòw spotykacie. No chyba że nikt tak dobrze ci koło d**y nie zrobi jak to mòwiła mija sąsiadka.

Gość gość
Powiedz mu zeby sie ogarnął bo z deklem ma nie pokolei niech sie zajmie czyms pozytecznym samochod umyje czy cos chba zecto jego aluzja zebys ty schudla niewiem

Gość gość
Autorko kręcisz.Dziecko ma 12 m.a Ty idziesz na bilans?Nie ma bilansu "roczniaka" jest bilans "dwulatka"

Gość gość
Jesooo jq chodzę z córka na bilans co miesiąc żeby ja tylko zwazyc i zmierzyć. ...

Gość gość
Przepraszam za pomylke, myslalam ze przy szczepieniu w 13 msc zycia tez jest bilans. Mysle ze aluzja w moja strone to nie byla, jest przeciwnie maz mi dogaduje ze jestem za chuda i mam cos ze soba zrobic. Duzo schudlam przy malej, dala mi popalic od urodzenia. Dzieki za odpowiedzi( te zyczliwe oczywiscie ).

O boze, czy zawsze znajdzie sie jakąś osoba, która czerpią się szczegolow, a nie wypowie w temacie? Nudy czy co? Kurcze byki nawet prezydent Komorowski wali, a sie zwykłego człowieka inny uczepi.

Gość gość
Moja ma 13 mies.waży 11 kg.Pediatra powiedziała "mogłaby więcej przybrać na wadze".Czyli uznała,że waży za mało!

Gość gość
Twoje dziecko wcale duzo nie wazy. Raczej dolna granica normy.

Gość gość
Ja uważam że temat to prowokacja

Gość gość
Ja też. I uważam jeszcze, że Olka to kolejne wcielenie Agatki:-)