Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość un essere speciale

Tylko dla Romantyków

Polecane posty

Gość un essere speciale

Osłonię Cię od lęków od hipochondrii, od przeszkód, które napotkasz jeszcze na swej drodze. Od niesprawiedliwości i zakłamania naszych czasów, od niepowodzeń, które wciąż przyciągasz. Uwolnię Cię od bólu i złego humoru, od obsesji i urojeń. Przezwyciężę wpływy grawitacji Pokonam i przestrzeń i światło Dla Ciebie, abyś była wiecznie młoda Wyzbyta wszelkich dolegliwości. Ty jesteś wyjątkowa i jedyna, A ja, Tobą zaopiekuję się. Błąkałem się wśród pół Tennessee, skąd tam się wziąłem, kto wie, Przyniosłaś dla mnie białe kwiaty? Szybsze niż orły moje sny, szybują przez morza. Ofiaruję Ci nad wszystko spokój i cierpliwość Byśmy ruszyli razem tą drogą, do głębi. Zapachy miłości upoją nasze ciała, a sierpniowy spokój, nie ostudzi naszych zmysłów. Wplotę w Twe włosy fragmenty mej pieśni, poznałem wszystkie reguły świata i Tobie je przekażę. Przezwyciężę wpływy grawitacji Pokonam i przestrzeń i światło Dla Ciebie, abyś była wiecznie młoda. I uwolnię Cię od wszelkiej melancholii, Bo Ty jesteś wyjątkowa i jedyna, A ja, Tobą zaopiekuję się. Tak zrobię, zaopiekuję się! x https://www.youtube.com/watch?v=kt261IUuOH0

Gość gość
próbowałeś pomóc co takiego sie stało że się wycofałeś ??

Gość un essere speciale
https://www.youtube.com/watch?v=MFsy6Uw0JHs x Osłonię Cię od lęków od hipochondrii, od przeszkód, które napotkasz jeszcze na swej drodze. Od niesprawiedliwości i zakłamania naszych czasów, od niepowodzeń, które wciąż przyciągasz. Uwolnię Cię od bólu i złego humoru, od obsesji i urojeń. Przezwyciężę wpływy grawitacji Pokonam i przestrzeń i światło Dla Ciebie, abyś była wiecznie młoda Wyzbyta wszelkich dolegliwości. Ty jesteś wyjątkowa i jedyna, A ja, Tobą zaopiekuję się. Błąkałem się wśród pół Tennessee, skąd tam się wziąłem, kto wie, Przyniosłaś dla mnie białe kwiaty? Szybsze niż orły moje sny, szybują przez morza. Ofiaruję Ci nad wszystko spokój i cierpliwość Byśmy ruszyli razem tą drogą, do głębi. Zapachy miłości upoją nasze ciała, a sierpniowy spokój, nie ostudzi naszych zmysłów. Wplotę w Twe włosy fragmenty mej pieśni, poznałem wszystkie reguły świata i Tobie je przekażę. Przezwyciężę wpływy grawitacji Pokonam i przestrzeń i światło Dla Ciebie, abyś była wiecznie młoda. I uwolnię Cię od wszelkiej melancholii, Bo Ty jesteś wyjątkowa i jedyna, A ja, Tobą zaopiekuję się. Tak zrobię, zaopiekuję się!

Gość gość
kiedyś nawet powiedziałeś, że może to koniec mojego pecha oby tak było ale czuwaj nade mną dalej potrzebuję tego tych pytań troskliwych tych spotkań przypadkowych ale zawsze z pytaniami o samopoczucie a może po prostu zadzwoń ?

Gość gość
Zaopiekuj się mną, nawet, gdy nie będę chciała...

Gość gość
żadnych szarików, precz

Gość un essere speciale
Wątek do nikogo poniżej 40 roku życia, ale dla Romantyków więc każdy może tu wkleić muzykę.

Gość un essere molto annoiato
ale nudy