Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawiczek127

Czy można się nauczyć bycia męskim?

Polecane posty

Gość pawiczek127

Czy można się nauczyć bycia męskim? Jeśli się jest naturalnie zniewieściałym i ma się mało testosteronu.

Gość gość
testosteron nic nie zmieni uwierz, ja mialem hipogonadyzm (czyli niedobor testosteronu, poziom jak u emeryta 80 letniego), brałem pewien lek i wzrós mi 3 krotnie i co ? i dupa, nie czuje zadnych zmian , nie jestem ani męski ani agresywny, brakuje nam czegos innego tylko nie wiem czego

Gość gość
Jaki lek brałeś?

Gość prawiczek127
Jak czytam w wikipedii za co odpowiada testosteron i i czytam co jest uznawane za męskie cechy to wszystko się pokrywa. Chociaż może faktycznie niektórzy są niemęscy przez geny albo tak zostali wychowani albo doświadczenia życiowe do tego doprowadziły. Ja chciałbym być męski bo mam kompleksy.

Gość gość
Tamoxifen, uzywają go m.in kulturysci by przywrócic równowage hormonalną po sterydach.

Gość gość
Musisz zazywac testosteron, byc agresywny, wulgarny, bucem itd.

Gość prawiczek127
a od czego miałeś hipogonadyzm? mi np. urosły niewielkie piersi czy to wystarczający powód by zgłosić się do lekarza czy lekarz nie powie żebym schudł (170cm 64kg)

Gość gość
A czym objawia sie twoj brak meskosci?

Gość prawiczek127
20:39 kogo pytasz?

Gość gość
No ciebie autorze...

Gość prawiczek127
Wyglądem mam mało piersi wąską klatkę piersiową albo szerokie biodra i wcięcie w tali, małego penisa nie czuję się mężczyzną. A jeśli chodzi o charakter to jest gorzej bo boję się ludzi, nie mam ambicji, nie wiem czego chcę od życia, jestem niesamodzielny, tchórzliwy, nie umiem się bronić czy postawić komuś, żyję z dnia na dzień bez celu.

Gość gość
Hmmm a myslales cos o cwiczeniach na silowni zeby wygladac bardziej mesko? Czy badal cie endokrynolog?

Gość prawiczek127
nie myślę o siłowni

Gość gość
A czemu nie?

Gość prawiczek127
to nie jest priorytet przy skali problemów

Gość gość
A jaki masz priorytet? Mysle ze podstawa to wyrownanie hormonow testosteronu. Byles u endokrynologa?

Gość gość
Jestes tam jeszcze autorze?

Gość prawiczek127
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie bo od gimnazjum nie wiem czego chcę, wpadłem w jakiś dół i kręcę się w nim w kółko nie wiedząc co jest na powierzchni. Wiem tylko że jest wiele możliwości i żałuję że nie jestem taki jak inni. dobranoc P.S. Chyba muszę się wyprowadzić i uniezależnić a wtedy ambicje pojawią się same bo będę wiedział że coś potrafię. Chcieć to móc, w końcu.

Gość gość
To przestan zawracac nam d**e. Dobranoc.

Gość gość
Wez sie zabij, bo zadna normalna kobieta cie nie wezmie. Mozesz sprobowac z shemale albo z lesbijkami (geje wola meskich facetow, a lesby lubia takie kobity z k***skiem). A malym to p*****asz najwyzej krolika nastaw sie na to.

Gość gość
Nauczyć nie, bo to nie matematyka ani geografia, ale można się zmienić. Przyzwoite ciuchy i fryzura, w tym pomogą Ci kobiety, ale to kwestia mniej istotna. Do zmiany osobowości potrzebny będzie jakiś wzór, czyli mężczyzna. Jeśli naprawdę tego chcesz. Ale zdradzę Ci pewną tajemnicę, kolego. Po 20 latach dorosłego życia uważam, że bycie męskim to bycie sobą i nieprzejmowanie się jakimiś zasranymi wzorcami prawdziwej męskości. Masz miseczkę B i nigdy w życiu nie strzeliłeś nikogo w pysk? I bardzo dobrze, nie każdy nadaje się na zawodowego Mike Tysona. Bądź sobą i nie wstydź się tego. W towarzystwie mów głośno, wiem że nie jestem super facetem ale mam to w d***e, bo wygram każdy konkurs mokrego podkoszulka w powiecie. Zaakceptuj siebie, a ludzie ciebie polubią, a niektóre kobiety nawet pokochają.

Gość prawiczek127
20:02 nie normalne kobiety też mogą być fajne