Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek127

Zniewieściali i niemęscy faceci powinni

Polecane posty

Gość prawiczek127

Zniewieściali i niemęscy faceci powinni przespać się z jak największą liczbą kobiet bo dzięki temu kobiet docenią swoich przyszłych mężów. Porównają sobie 15 cm penisa męża z moim 11 cm i nie będą narzekać. Będą uważać że ich mąż jest bogiem seksu. A jeśli tacy faceci jak ja będą prawikami i kobiety nie zobaczą jak źle może być to będą wciąż zawyżać wymagania i marzyć o nierealnych modelach.

Gość gość
provo

Gość gość
jestem zniewieściały ale wybrzykałem ponad 30 kobiet i to były mężatki dziewcie panny wdowy rozwódki wszystko i miałem co chciałem i bez zabezpieczenia i analny oralny na twarz ciało z połykiem co by chciał i taki zniewieściały wie jak dogodzić kobiecie każda jak ja spotykam teraz dobrze wspomina i by chciała skok w bok a maja teraz mężów chłopaków a kilka nadal jest przyjaciółkami i chcą ;-) mam tylko jeden problem nie nadaje się na faceta dla kobiety na dłużej tylko na sex nie chce tak bo dla nich jestem zniewieściały a paluszakimi jak stękają jak mi robię a językiem długo i to cała noc po kilka razy który normalny facet by tak im dogadzał co z tymi kobietami i tak źle i tak nie dobrze

Gość prawiczek127
to nie prowo pomyśl jeśli ta najsłabsza w seksie część populacji pozamyka się w swoich pokojach i zostanie prawikami to kobiety będą miały zaburzone postrzeganie bo średni kochanek będzie dla nich słabym a dobry średnim. I inni mężczyźni którzy mają np 16 cm nabawią się kompleksów bo kobieta będzie myślała że to mało bo nigdy nie spotka 11 cm.A jak się prześpi z kilkoma nieudacznikami to doceni zwykłych mężczyzn

Gość gość
..przestać pisać na kafeterii :P

Gość gość
16 czy 17 czy 11 cm aby dogodzić kobiecie to nie rozmiar się liczy prawdziwy Zniewieściały to wie i tylko oni wprawieni

Gość gość
wie gdzie dotknąć jak złapać co powiedzieć jak c**a się się zachowa ale wybzyka jak wie co robić ale nie nadaje się na faceta