Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

versace00

Nie wiem co czuję do chłopaka :(

Polecane posty

Od tygodnia jestem w związku z chłopakiem. Znamy się ponad pół roku, ale "zaiskrzyło" dopiero niedawno. "Zaiskrzyło", bo po alkoholu. Ja mu się podobam, on w sumie mi też, ale nie jako partner, tylko jako kumpel. Poznaliśmy się w Sylwestra. Od tamtej pory widziałam się z nim 2/3 razy i w ogóle nie pisaliśmy ze sobą. Spotkaliśmy się na początku wakacji, trochę wypiliśmy, zaczęliśmy się całować i skończyłam u niego w domu. Z góry mówię, że do niczego nie doszło. On twierdzi, że mnie kocha i ciągle o mnie myślał po Sylwestrze. Ale prawda jest taka, że on mnie nie zna. Podobam mu się tylko z wyglądu. Jestem szczęśliwa kiedy się spotykamy, ale wracam do domu i nagle jakby wszystkie uczucia zniknęły. Cieszę się tylko jego obecnością, nawet nie mamy wspólnych tematów. Co mam zrobić? Zerwać czy czekać aż może coś do niego poczuję? :(

Gość gość
Moim zdaniem najprościej i najlepiej będzie jeżeli z nim zerwiesz. To najlepsza opcja w takiej sytuacji.

Zależy mi na kontakcie z nim, bo to super chłopak, ale kompletnie nie w moim typie. Boję się, że przez to, że zerwę on nie będzie chciał utrzymywać ze mną kontaktów...