Adrianna_20 0 Napisano Lipiec 3, 2016 Mam pytanie, a mianowicie biorę tabletki antykoncepcyjne i chciałam przesunąć okres jedno opakowanie wykorzystałam całe drugiego pół, czy mogę teraz przestać żeby dostać miesiączki i dokończyć potem tamto opakowanie i zacząć następne tak żeby było tak jakby normalnie wykorzystane tak jest cykl, w sensie -zostało mi 12 tabletek i wzięłabym 12 z drugiego opakowania tak żeby cykl był pełny a nie zaczął się znowu w połowie... tylko nie wiem czy mogę przestać w połowie opakowania i nie będę miała potem plamień. W skrócie gdybym źle wytłumaczyła ( jestem w tym słaba) : Wzięłam 1,5 opakowania czy muszę je brać do końca czy mogę zrobić przerwę w połowie drugiego ? :D Proszę Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2016 wez do konca to i zacznij następne opakowanie nie robiąc przerwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2016 Kazdy organizm inaczej reaguje na hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach