Gość gość Napisano Lipiec 4, 2016 Czesc,dziewczyny!:) Chcialabym, abyscie podzielily sie osobistymi przeżyciami (lub z bliskiego otoczenia) nt.związków z mężczyznami innej narodowości. Wiecie, jacy sa z charakteru, czy po ślubie "zmieniaja"się,jak traktują kobiety. Ja zacznę. Moj ojciec jest Ukraincem. Jest bardzo zawziety, władczy, cudowny był do momentu kiedy mama była w niego zapatrzona. Niestety, gdy klapki opadły i zaczęła go traktowac normalnie(choc z szacunkiem)wstąpił w niego taki gniew, że pewnie by zabił, gdyby nie prawo. W każdym momencie życia szukał błahych powodów by ja zniszczyć, bo matka na szczęście zachowuje się nienagannie. Za to takze jej nienawidzi. Tak w skrócie to w domu stworzył drugi islam. Zastraszal nas, bił i oszukiwał. Zycie z nim to gehenna, a rozwód jeszcze gorszy. Pieprzony narcyz, choc nic sobą nie prezentuje. Co do jego rodziny (rodzice,rodzenstwo)to uważa ich za bogów, nawet gdy wzajemnie wycinane sobie potworne świństwa. W razie czego najlepszemu przyjacielowi wbija nóż w plecy byleby ratować swoją rodzinę. My - ja z rodzeństwem nie jesteśmy ważni bo matka jest Polka a nie Ukrainka to raz,a dwa nie widzi w nim drugiego wcielenia Boga. Słyszałam,że wszyscy tacy sa. Mam wiele koleżanek i kolegów Ukraińców. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach