Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie z obrzydliwymi haluksami nie wstydza się

Polecane posty

Gość gość

zakładać odkrytego obuwia?

Gość gość
Czego mają się wstydzić ? Zrobili coś złego? Każdy ma wygląd jaki ma. Starsze ciało ma więcej naturalnych deformacji. A to jest grzech?

Gość gość
Ano to co mają w gumofilcach chodzić? W każdym innym kapciu widać te guziska.

Gość gość
Więcej toleracji dla innych dookoła i wszystkim będzie się żyło lżej :)

Gość gość
A co,mam teraz w lipcu glany zakladac aby Twoich wraxliwych oczu nie urazic ? :-) Mam niewielkie haluksy i ogarnia mnie smiech gdy slysze ,ze to przez obcasy i pantofle z noskami . Cale zycie chodze w trampkach,balerinach,klapkach,sandalkach itp. U mnie w rodzinie jest to powszechne. Sa niewielkie,nie bola,nie zmieniaja sie. Dbam o stopy ,cwicze np. Podnoszac z ziemi palcami chusteczke a na noc nakladam specjalne nakladki. Zabieg usuwania haluksow to skomplikowana operacja, ktora unier******* czlowieka i przez pare dni chodzi o kulach a 3-4 tygodnie musisz wypoczywac. Mam male dziecko i prowadze wlasna dzialalnosc,myslisz ,ze moge pozwolic sobie na taka przerwe? Nawet lekarz ogladal moje stopy i znajac moj tryb zycia powiedzial abym dala soboe z tym spokoj. Naprawde,nie masz wiekszych problemow?

Gość gość
haluksy są wstretne tak samo jak pomarszczone dekolty ,tłuste brzuchy itd jak ktoś ma jakieś mankamenty powinien je zakryć i tyle w temacie

Gość gość
Nie mam nic do ludzi ale jak widzę haluksy to zbiera mnie na pawia bo wg mnie to tylko wina noszenia wysokich szpilek czyli miało wywołać efekt przyjemny dla oka, kiedy wykoślawi wam paluch i ktoś wam mówi że wygląda to obrzydliwie to już jest beeee

Gość gość
posta pisała gimbaza , nawet nie ma pewnie 18 lat, rózne są schorzenia, to tak samo jakby winiła kogoś kto ma zespół downa ze jest jaki jest. Idz sie lecz na nogi bo na glowe juz za pozno, g00wniaro, jak ci sie nudzi to idz na jakąs impre w remizie i nie wypisuj tu swoich debilizmów, Kim Karaczan sie znalazła

Gość gość
10:39 Nareszcie ktos takie przygłupy jak autor goni. Wynocha z durnymi, pustymi i obrażliwymi tematami.

Gość gość
haluksy to obrzydliwość dlaczego tak ciężko to pojąć?

Gość gość
twoja morda jest tez obrzydliwa, czemu nie nosisz worka na łbie, tak trudno to pojąć? :D marne prowo

Gość gość
twoja morda i twoje haluksy sa obrzydliwe wyjedz na bezludna wyspe

Gość gość
ja mam haluksy i w życiu bym klapek czy sandałów nie założyła, całe lato chodzę w krytych butach, ale już niedługo czeka mnie operacja więc mam nadzieje ,że na przyszłe lato wskoczę w jakieś fajne klapeczki

Gość gość
Jasne, że sie wstydzą, sama się wstydzę. Ale grunt to coś z tym robić, żeby nie było gorzej;/ kupiłam niedawno aparat marcin i zakladam go na noc, żeby mi bylo wygodniej, bo nie mozna w nim chodzić i cwicze sobie dodatkowo ekspanderem. Myslę, że niedługo będzie widać róznice.

Gość Marek Korneliusz
Haluksy NIE sprawiają, że ludzie są trędowaci czy powinni czuć z tego powodu jakiś ogromny, wewnętrzny wstyd. To właśnie społeczeństwo wywiera taki chory wpływ i później ludzie zamiast leczyć się zdrowo, powoli i skutecznie, wybierają jakieś inwazyjne metody, które tylko z czasem pogorszają ich stan. Nie ma się czego wstydzić... Poważnie. Jeżeli też będziesz w takim stanie (do jakiego autor chyba świadomie nakłania...) wejdź sobie koniecznie na http://na-haluksy.pl i poczytaj o zdrowej profilaktyce i skutecznych, trwałych metodach... Ale nigdy, przenigdy nie pozwól, żeby czyjaś chęć sprawienia tobie przykrości, powodowała, że będziesz się wstydzić swojego ciała.