Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulka3458930

uczucia w rozpadzie

Polecane posty

Gość lulka3458930

Mam ogromny problem. Nikt nie chce mi pomóc, doradzić... Otóż jestem z chłopakiem 1,5roku... obecnie mieszkamy u jego rodziców, jakieś pół roku. Kiedyś nasz związek był pełen szczęścia, radości, był po prostu według mnie idealny. Lecz odkąd zamieszkałam z jego rodzicami, nasz związek przerodził się w jeden wielki horror. Zaczęliśmy się kłócić codziennie o pierdoły, oddaliliśmy się od siebie w bardzo szybkim czasie. Jego rodzina ewidentnie mnie nienawidzi, daje mi to do zrozumienia. Mieliśmy się wyprowadzić, wziąć ślub... jednak przez te kłótnie to wszystko runęło. Rozmawiałam z moim chłopakiem, i stwierdził, że przez to wszystko oddalił się ode mnie, i nie myśli o przyszłości. Nie wiem co robić, bo kocham go i to naprawdę jest dobry chłopak. Ostatnio myśleliśmy o wynajmie mieszkania, zobaczymy może wtedy czy się coś zmieni na lepsze. Jak myślicie??

Gość gość
myślę, że mieszkanie z rodzicami tak bardzo źle wpływa na wasz związek to co będzie jeżeli pojawią eis prawdziwe problemy. skoro nie możecie sobie poradzić z tak małymi to i z większymi nie poradzicie. jeżeli "teście" ciebie nie lubią to będziesz miała przekichane małżeństwo. wiecznie trzeba będzie się przymilać do teściowej zapatrzonej w idealnego synka, zawsze będziesz tą złą. będą ci gadać że za mało i źle gotujesz, ze dziecko źle wychowujesz, ze masz brudno w domu. całe życie w stresie tylko po to by uszczęśliwić osoby których nienawidzisz.

Gość gość
Nigdy się nie próbowałam im przypodobać i nawet nie mam zamiaru. Nikt nie musi czuć do mnie sympatii. Chcę z nim sobie ułożyć życie bez osób 3cich.

Gość gość
może on chce kobiety którą mamusia tez będzie kochała