Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy łatwo jest zdać teraz prawo jazdy za pierwszym razem? ?

Polecane posty

Gość gość

bo kolezanka z pracy chwali sie od rana jaką ma geniealną córkę ,bo jej córka zdala prawko za pierwszym razem.ma dopiero 18 lat a juz auto jej beda kupowac z męzem bo taka zdolna..sluchac juz nie moge od rana tego przechwalania sie..

Gość gość
Zdolna, bo zdała prawko za 1 razem ? hahaha. Daj jej artykuł o tym, ze prawko za 1 razem zdają ludzie ponoć mniej inteligentni. Mój kumpel, genialny programista zdał dopiero za 10 tym.

Gość gość
teraz zdac prawo jazdy za pierwszym razem to naprawde coś. takie sa przepisy teraz ,że jest duzo ciężej niz kiedyś więc pogratuluj jej córki.

Gość gość
zrobiła loda to zdała. A tak ogólnie, to kobietom jest o wiele łatwiej zdać prawko za 1 razem niż facetowi.

Gość gość
latwo

Ja korzystam z internetowej platformy do nauki testów http://www.ltesty.pl/ Egzamin teoretyczny składa się z 32 pytań, które pochodzą z jawnej bazy pytań zatwierdzonej przez Ministerstwo Infrastruktury i Budownictwa. Cała baza opublikowana jest na stronie ministerstwa, przy czym podane są pytania plus zdjęcia lub filmy, ale nie ma odpowiedzi. Na Itesty.pl mam wszystkie możliwe pytania na wszystkie kategorie prawka z odpowiedziami. Po prostu trzeba wykuć.

Gość gość
Najwazniejsze to trafic na dobrego instruktora. Ze swojej strony mogę polecic szkole jazdy http://manewr.com.pl/ Ja tam zdałam za pierwszym razem!

Gość gość
dlaczego kobietom latwiej zdac za 1 razem,. sugerujesz ze daja im taryfy ulgowe na egz?

Ja tez zdałem za pierwszym razem. W Gdańsku zdawalnosc 23%!! u mnie jeszcze sa tez(choroby psychiczne i regularne popalanie maryski) staz za kolkiem 2 lata i żadnej stłuczki. najmniejszej czy tez wypadku :classic_cool:🖐️

Gość Lara_Perdro
Wiecie co? Ja zdałam za pierwszym razem dzięki testynaprawojazdy.eu a jeszcze poprosiłam o dodatkowe nauki, bo czułam się wtedy bezpieczniej. :-)