Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi, co jest złego w chodzeniu bez majtek ? zwłaszcza latem...

Polecane posty

Gość gość

bo nie rozumiem dlaczego ludzie tak krytykują osoby chodzące bez majtek... mowicie, ze to brak higieny, a raczej jest na odwrót !! w taki upał majtki się kleją do ciała, pot i te sprawy, przeciez to obrzydliwe, zarówno u kobiet i facetów... ja gdy zakladam luzne lniane spodnie czy sukienke to juz majtek nie nosze, bo po co ? oczywiscie jak krótka spódniczka to majteczki mam

Gość gość
ja wole jak mi sie kleją do ciała majtki a nie spodnie- zwłaszcza w strategicznych miejscach

Gość gość
Dlatego ze z ci//pki wyplywa różny śluz wiec chyba nie chcesz zostawiać śladów jak slimak:-^ poza tym siadlabys na krześle po kimś jakbyś wiedziała że siedział tam gola ci//pa

Gość tak zza winkla
Z mojego punktu widzenia lepiej by było gdybyś zakładała pod spodnie a nie pod miniówkę:P A dlaczego? Ano dlatego, że widziałem już w tym roku laseczkę w białych spodenkach i wilgotną plamą w strategicznej okolicy. Bezcenna była jej mina kiedy zorientowała się czemu się śmieję :classic_cool:

Gość gość
no bez przesady spoko bez majtek, kobitki mogą sobie chodzic, mi to interes lata i zaraz twardnieje a w luznych portkach to WIDAĆ

Gość gość
mi to interes lata i zaraz twardnieje a w luznych portkach to WIDAĆ x po to masz fiuta by go było widać ! arabowie jakos tak chodzą , fiuty im widac i dobrze jest myslisz ze taki Ahmed zaklada majtki w upale 40stopniowym ?

Gość taka sobie babaaa
Jeżeli kobieta jest po prostu sucha ,czyli nie ma żadnych upławów i nie chodzi tutaj o upławy zwiazane z choroba ale te fizjologiczne to bez majtek może sobie śmigać.

Gość gość
Zawsze są jakieś wydzieliny.