Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz więcej dziewczyn ma sponsora. Ja też chcę !

Polecane posty

Gość gość

tylko gdzie poznac bogatego sponsora ?

Gość gość
niestety jest za mało sponsorów w PL

Gość gość
zdychaj k****o

Gość gość
Fajnie ze CHCESZ. Tylko jestem ciekawa co zrobisz jesli pojdzie cos nie tak i wszyscy ktorych znasz (rodzina znajomi) sie o tym dowiedza. Kolezanki ci calej prawdy nie powiedza bo nikt sie takimi rzeczami nie chwali ale faceci zaczynaja traktowac cie przedmiotowo a jak chcesz kogos znalezc na stale to nie znajdziesz bo zaden facet nie chce miec k.u.r.e.w.k.i.

Gość tarittaka
a ja tobie powiem ze jak jestes ładna i będziesz miała szczęscie to twoja sprawa czy wolsz pracować za 1500 czy miec sponsora,życie w PL jest cięzkie,kazdy orze jak moze,twoja dupa twoja sprawa,rodzina kasy ci nie da więc co im do tego

Gość tarritaka
i nie porównujcie kobiet które mają 1 sponsora do dziwek puszczających sie za kase mających kilku klientów dziennie mimo że to nie jest najmoralniejszy sposób na zdobycie pieniędzy i ja wole normalną prace

Gość gość
chcesz być niewolnicą bez własnego zdania i wydzielaniem kasy ? bo na tym w większości polega bogaty sponsor, jak mi się wydaje. Czy jesteś gotowa na seks o każdej porze dnia i nocy ? Czy jesteś gotowa na wydzielanie pieniędzy ? Czy jesteś gotowa na sprawdzanie rachunków za zakupy ? itd

Gość gość
pi/zd/a to pi/zd/a, nie ważne ile ma klientów, wystarczy że będzie dawać doopy jednemu za kasę. I nie próbujcie tłumaczyć kobiet które mają jednego sponsora bo to i tak dooopodajki i obciągary

Gość gość
tylko gdzie poznac bogatego sponsora ? x Na ile się wyceniasz?

Gość gość
autorko jakbyś chciała to ja cię wycenię. Umówimy się na noc i pokażesz na co cię stać a ja ci powiem na ile możesz liczyć. Wycena darmowa.