Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia0210

Czy jest szansa żebym do niego wróciła

Polecane posty

Gość minia0210

Cześć, przychodzę do was z zapytaniem bo już wyczerpały mi sie wszelkie opcje. Od ponad grubo dwóch lat jestem ciągle zakochana w moim byłym, nie ma dnia bym o nim nie pomyslała. Rozstaliśmy się w październiku 2014 roku dlatego że on wyjechal za granicę a ja nie potrafiłam sobie z tym poradzić.Stopniowo oddalaliśmy się od siebie. Nasze rozstanie przebiegało bardzo długo bo aż miesiąc, były kłótnie,przykre słowa. Rozstaliśmy się w niezgodzie,bardzo długo próbowaliśmy sobie udowadniac przez imprezy i nowe miłości że jest nam dobrze bez siebie. Po tym nie pisaliśmy do siebie,aż pewnego dnia zdobyłam się na odwagę i napisałam do niego. To było rok po rozstaniu, odpisał całkiem grzecznie,pogadaliśmy chwilę ale stanęło na niczym. Pare miesięcy później napisałam do niego z prośbą ale niestety mi nie pomógł. Obraziłam się i zerwałam z nim kontakt całkowicie. Do dziś już nic do niego nie napisałam. Obecnie jestem w związku ale chłopak, z ktorym jestem to tak naprawdę jego sobowtór, nawet data naszego pierwszego spotkania jest identyczna jak moja i mojego byłego. Jednak nie jestem szczęsliwa w tym związku,on też nie,ciągle się kłócimy a ja zbyt często myślę o Adamie(mój były). Teraz wrócił z zagranicy na urlop i już w ogóle mi odwala. Nie umiem o nim nie myśleć, ale boję się napisać, zaproponowac mu spotkanie, boje się jego odmowy,boję się że to znów złamie mi serce jak wtedy. Pomocy bo nie wiem co robić :(

Gość gość
nie ma szansy, on ma ciebie w doopie, dorośnij! chcesz być dla kogoś ścierą do podłogi?