Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś darzyłem kobiety ogromnym szacunkiem, wszystko zmieniło się, gdy...

Polecane posty

Gość gość

zacząłem przeglądać fora takie jak DM, Kowbojki, Kafeteria. Te fora zupełnie wypaczyły mój obraz kobiet jaki sobie wykreowałem. Czytając wasze tematy, spostrzeżenia, wartości życiowe, idee, pragnienia i wszystko inne spowodowało, że nabrałem do kobiet dużego dystansu. Wiem, że nie wolno wam ufać, wiem także, że w wielu kwestiach jesteście dużo gorsze od facetów na których tak narzekacie. Nie powinno się generalizować, jednak w tym morzu pereł jest tylko trochę, taka konkluzja mi się nasuwa ;)

Gość gość
to prawda

Gość gość
Zabawne, bo ja bardzo mężczyzn znielubiłam odkąd czytam kafe właśnie...

Gość gość
Jested strasznie głupi i B.dobrze że dasz kobietom spokój :) żadna normalna cie nie zechce

Gość gość
Tak, a najlepsi są ci, którzy zakładają post dla jednej dziewczyny, dostają odpowiedzi od 15 innych, a potem obrażają tę pierwszą. Wbrew pozorom, ludzkie historie są bardzo podobne i bardzo łatwo się pomylić. Dlatego takie osoby powinny mieć zakaz wstępu tutaj.

Gość gość
Naprawdę jesteś tak naiwny, by uważać użytkowniczki (częściej: użytkowników podających się za kobiety/ dziewczyny) tego podrzędnego forum za reprezentację kobiet? To nie mam pytań