Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23W23

wesele

Polecane posty

Gość 23W23

Zostałam parę dni temu zaproszona na wesele, znajomych mojego narzeczonego. Jak to na weselu, trochę się popiło, ja również nie powstrzymałam się gdy jego znajomy polewał, więc wypiłam tyle, co wszyscy, będąc na weselu pierwszy raz od lat. Do rzeczy - narzeczony niestety jest urażony tym, że nie zachowałam fasonu, podczas gdy jego mocna głowa trzeźwo analizowała całą imprezę i moje zachowanie. Nie uczyniłam nic złego, zdecydowanie żadnego całowania podłogi, jedynie nie odmówiłam serwowanych drinków. Normalnie cieszyłabym się z udanej i zabawnej imprezy, tańców i poznania nowych osób, jednak przez oskarżenia braku asertywności mam ochotę, by ona nigdy się nie wydarzyła. Partner ma 30 lat, ja 23.

Gość gośćiela
Kochana, masz nieco ponad 20 lat i jak wnioskuję sama wódki z butelki nie piłaś, nie musisz się o nic martwić, czasem można zaszaleć na weselu

Gość annnabela
facet sztywniak?

Gość gość2626
e tam, ja się kiedyś tak upiłam na weselu że tańczyłam z kelnerem :D nic chwalebnego, ale czy źle to wspominam? Nie! Będziesz miala co wspominac i opowiadać, nie trzeba byc wiecznie poważnym gburem. Nic złego nie zrobilas wiec o co ma wlasciwie pretensje?

Gość gość
No zachowanie trochę niedojrzale pilas równo z mężczyzna mi a jesteś kobieta.

Gość 23W23
gość dziś Równo z mężczyznami i kobietami