Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćx1

Matka mojego kumpla

Polecane posty

Gość gośćx1

Witam :) Mam mały problem .. otóż matka mojego kumpla bardzo mi zaczęła się podobać . Kiedyś jak byliśmy młodsi w wieku 16-18 lat często bywałem u niego w domu . Widywalem jego matke ,jest piękna, dojrzala kobieta . Wiem też ze jest ze swoim mężem tylko i wyłącznie dlatego iż nie chce rozgłosu na całe miasteczko . Jest to nie zbyt duże miasto i zaraz każdy by gadał .. A więc do rzeczy .. nie raz z nią rozmawiałem ,śmiałem się itd itd .. ale wcześniej nie wzbudzała we mnie tego "czegos" .. teraz się to wszystko zmieniło . Widuje ja dość często i jak ją widzę to od razu mam różne myśli . Ona się uśmiecha zalotnie , ale nigdy nic więcej . Mam teraz 21 lat ,tak samo jak mój kolega . Teraz niestety się pozmieniało .. każdy poszedł w swoją stronę ,szkoły ,praca .. i nie mamy takiego kontaktu . Zastanawiam się jak zagadac do jego matki . Wiem może wyda się to chamskie .. ale bardzo chciałbym spróbować .. jej mąż jest ciągle w pracy , bo jej tylko na tym zależy aby przyniósł jakieś pieniędze do domu . Bo jak kiedyś powiedziała do niczego się nie nadaje .. ale czy jak będę chciał z nią pogadać , wykonam ten pierwszy krok to czy ona mnie nie wyśmieje? Nie wiem czy ryzykować . Jeśli miał ktoś taka sytuacje albo umiały by ktoś poradzić coś to proszę pisać . Z góry dziękuję za każdą odpowiedz . Pozdrawiam ;)

Gość gość
ło ty c***u milfa ci się zachciało?

Gość gość
Nie ze milf, po prostu .. podoba mi się tylko ona . Inne dojrzałe juz nie tak bardzo , co byście poradzili?