Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony pomaga koleżance..

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Mój partner oznajmił mi dziś, że jego znajoma, poprosiła go o przysługę...Mianowicie zawiezienie jej i dzieci w góry, bo chciała by je zwiedzić i pokazać swoim małym 5 letnim blizniakom, a to daleka droga ...wypad jednodniowy co znaczy, ze mialby byc z nimi i z nimi wracac, narzeczony zgodził się i powiedział mi: że przecież jadę z nimi... ja proszę go o wyjazd od kilku miesięcy... Nigdy nie ma czasu...przestalam więc prosić...a tu on wyskakuje mi dziś z taką informacją...

Gość gość
Ja nie jestem wyrozumiała-skoro zamiast spędzić czas z Tobą jedzie z koleżanką to znaczy, że jest dla niego ważniejsza. Niech więc nie zawraca Ci głowy i z nią będzie. Nie zgodziłabym się na taki układ.

Gość gość
a gdzie jest tatus tamtych bekartow?

Gość gość
On tego tak nie tłumaczy...ja poznałam ta koleżankę, sama powiedziałam, że wychowanie dzieci samotnie musi być trudne, dlatego gdy prosiła go o kolejną przysługę typu... zamówienie czegoś przez interneto itp nie odzywałam się...ale teraz to dla mnie gruba przesada...i jeszcze to stwierdzenie, że przecież jadę z nimi...

Gość gość
Rozstali się, już dawno temu...nie ma z nimi kontaktu...narzeczony wykrzyczal mi, że jestem osobą fałszywa bo mówiłam, że mi tych dzievi szkoda, a teraz nie chce im pomóc...

Gość gość
Ja na twoim miejscu bym go zostawiła. Tak jak pisał ktoś wyżej, widac wyraźnie ze ona jest dla niego ważniejsza niż ty. A to znaczy tyle, że cię nie kocha. Lepiej rozstać się teraz póki jeszcze nie macie ślubu, niż brnąć w ten związek, który i tak nie ma przyszłości. Pamiętaj, że zasługujesz na kogos lepszego, kogoś kto cie będzie kochał, szanował i dla kogo bedziesz ważna. A dla swojego faceta taka nie jesteś. Zostaw go teraz i znajdź kogoś kto będzie ciebie wart.

Gość gość
Tylko on kompletnie nie widzi w tym niczego złego...mówi, że go poprosiła i ze ja tez jadę z nimi, ze nie jedzie sam, a mówiłam ze ją polubiłam i w czym jest teraz problem...

Gość gość
On wszystkim tak pomaga...wszystkim znajomym...między nim, a ta kobieta nic nie ma...jestem tego pewna na 100%

Gość gość
Dziewczyno, zastanów sie nad swoim związkiem. On naprawdę nie ma przyszłości. Twój narzeczony cie nie kocha. Nie liczy sie z tobą, a jakaś koleżanka jest dla niego ważniejsza od ciebie. Naprawdę chcesz tak życ? Chcesz być z kimś takim? I jeszcze za niego wyjść? Pomyśl o tym że ty juz zawsze będziesz na drugim planie i będziesz kiedyś z tego powodu bardzo nieszczęśliwa. Bo dla niego wszyscy będą ważni, tylko nie ty. Tego właśnie chcesz? Nie marnuj sobie zycia z kimś takim. Zasługujesz na kogos kto cie pokocha i doceni.

Gość gość
Zobacz jakie tu baby i chlopy sa zwistne i już Ci autorko wmawiają,ze on Cie nie Kocha.. bzdura!! dalas mu do zrozumienia, ze ja lubisz, ze szkoda dzieci i pewnie dlatego się zgodzil.. wiesz jedziesz z nimi to bezie calkiem fajnie, oczywiście to jej pomysl niech ona placi za benzynę. Pogadaj z nim na spokojnie, sam na sam.

Gość gość
przecież ta baba chce ci faceta odbić :D nie bądź głupia ona w tych górach będzie bzykać twojego lowelasa

Gość gość
Oni się znają bardzo długo...ona nie jest w jego typie..gdyby chciał już dawno by z nia był...nie wiazalby sie ze mną...podobno chciał pomoc..

Gość gość
Cze koralik ;)

Gość gość
powtórze to co już napisałam dziś Zobacz jakie tu baby i chlopy sa zwistne i już Ci autorko wmawiają,ze on Cie nie Kocha.. bzdura!! dalas mu do zrozumienia, ze ja lubisz, ze szkoda dzieci i pewnie dlatego się zgodzil.. wiesz jedziesz z nimi to bezie calkiem fajnie, oczywiście to jej pomysl niech ona placi za benzynę. Pogadaj z nim na spokojnie, sam na sam.

Gość gość
Tylko teraz nie mam ochoty nigdzie jechać...co innego gdybysmy my chcieli gdzieś jechać i zaproponowalibyśmy to jej...a tak to on zgodził się jechać...bez rozmowy ze mną i jakimś cudem mnie w tych planach uwzględnił...

Gość gość
skoro Ci nie pasuje to go zostaw a on już sobie ulozy z tamta zycie masz problem :/

Gość gość
dopiero co pisałaś ze nad jezioro ...

Gość gość
Kolejna detektyw na kafe!!! Kaszalot na tropie przestępstwa!! Zajmij się czymś buraku!! Autorko pogadaj z tym swoim facetem, to facet oni sami nie wiedzą co mówią. Może chciał dobrze!