Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona0627

Chlopak wrobil mnie w dziecko

Polecane posty

Gość Ona0627

Czesc dziewczyny. Jestem z moim chlopakiem 4 lata, mieszkamy za granica. Jestem w 29 tygodniu ciazy. Odkad sie doweidzialam o ciazy pytalam go kilka razy jak to sie moglo stac jesli zawsze sie zabezpieczalismy. Kilka dni temu podczas malej sprzeczki wyszlo na jaw ze moj chlopak pod koniec stosunku sciagnal prezerwatywe. Powiedzial ze naszla go taka mysl w trakcie bo od jakiegos czasu bal sie ze wroce do Polski (czego bardzo chce) i go zostawie. Doslownie mnie zatkalo. Dodam ze boje mamy po 25 lat i planowalismy razem zycie itd lecz zawsze chcialam zeby wszytsko bylo po kolei. Z ciazy sie ciesze bo zawsze chcialam dziecko ale nie w taki sposob. Sama nie wiem jak mam na to zareagowac? Najbardziej boli mnie to ze tyle razy go o to pytalam i on z kazdym razem klamal. Nie dziwie sie natomiast ze bal sie ze go zostawie bo bardzo zle sie czuje tak daleko od rodziny i przyjaciol ale kocham go bardzo i nie wobrazam sobie zycia bez niego. No i bedziemy miec dziecko. Troche stracilam do niego zaufanie w tym momencie. Doradzcie prosze jak Wy byscie go potraktowaly? On sie okropnie zt ym czuje i to widze i widze jak sie meczy z tym ze go trktuje troche jak powietrze.

Gość gość
hahaha... podaj adres to mu opi/erd/olę ruj tak, że będzie jeszcze Cię przepraszał na kolanach

Gość gość
jak spuscil sie do pochwy to nie zauwazylas ze sperma wyplywa z ciebie ?

Gość gość
i co miała zrobić? łyżeczką wybrać czy odkurzaczem wciągnąć?

Gość Ona0627
Moze ktos jeszcze sie wypowie...bardziej na temat pls.

Gość gość
Musisz poważnie z nim porozmawiać!!Facet postąpił bardzo egoistyczne,normalni ludzie tak nie robią.Cała sytuacja źle wróży na przyszłość waszego związku, ale czy to jego jednorazowy wyskok czy lubi być panem i władcą to już Ty lepiej wiesz.Powodzenia

Gość gość
Mój facet też mnie wrobił. Uprawialiśmy seks po alkoholu i w ogóle nie założył gumki, a wiedział, że nie biorę tabletek. I najpierw udawał, że nie wie jak to się stało, że jestem w ciąży, a potem się przyznał.

Gość gość
21,28 zazyc tabletke PO stosunku , debilko