Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po porodzie zaczęłam nagle podobać sie teściowi

Polecane posty

Gość gość

Zaliczam sie do bardzo szczupłych kobiet z małym biustem i szczerze to taka się czuje najfajniej i taką siebie lubie. W ciąży jednak brzuch mi urósł ogromny który po porodzie nie całkiem mi zeszedł i z powodu karmienia bardzo powiększył mi się biust. Teściu to zauważył i na chrzcinach przy całej rodzinie zaczął komentować jak ja teraz dobrze wyglądam i jakoś tak wymownie spoglądał. Na początku nie zajarzyłam o co mu chodzi, bo przecież miałam totalnie rozwalone ciało więc odpowiedziałam coś głupiego że przeciez jest beznadzieja, że kiedyś było lepiej, ale dopiero po chwili zatrybiłam że on przecież lubi cycate baby bo taka jest teściowa i skomplementował kiedyś na koncercie w telewizji Samanthe Fox, która słynie z tego że ma duże cycki i zrobiło mi się głupio i niesmacznie, bo to przecież teść :O I to jeszcze przy moich rodzicach taki tekst :O Czy miałyście takie akcje po porodzie ?

Gość gość
daj spokój normalny zwykły żart . zwrócił uwagę na cycki przy wszystkich i pewnie inni też tak myśla tylko nie mówią. na pewno na ciebie nie leci co najwyżej podobasz mu się

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
No cóz,twoj tesc to prostak.Nie potrafi zachować dystansu,jestes młodsza o pokolenie,mogłabyś być jego córką a on zachowuje się jak gówniarz.Nie szanując nawet w tej okoliczności swojej żony. Ty chyba też masz problem ze sobą,bo nie potrafiłaś zachować się jak przystoi synowej.