Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopkaaa

Jak znaleźć w sobie siłę do działania?

Polecane posty

Gość lopkaaa

Moje dziecko ma 3,5 roku, od września pójdzie drugi rok do przedszkola. Prawie 3-lata spędzałam z nim całe dnie, nie czułam że to czas stracony, że powinnam np. rocznego zostawić z opiekunką i biec do pracy. Synek był wyczekany, po ciężkich przejściach nastąpił ten mały cud i zostaliśmy rodzicami, więc byłam macierzyństwu odda bez reszty i szczęśliwa :)...Od września 2015 zaczął chodzić do przedszkola, ja miałam skończyć pisać w końcu pracę magisterską, jeszcze nie skończyłam, miałam tyle czasu, a jakoś te dni mi przez palce przeciekały, nie mogłam się zmusić do regularnego pisania, no i teraz muszę ostro gonić. Do tego już prawie 2 lata staramy się o bez powodzenia o drugie dziecko i to mnie chyba podłamało, że nie mogłam się skupić na pisaniu. Jakoś brakuje mi motywacji, czuję się złamana w środku. Planuje od września rozkręcać swój biznes, ale na samą myśl robi mi się słabo, no ale czas wyjść z tej skorupy, bo w niej tez mi źle... Jak sobie pomóc, co radzicie?

Gość gość
Iść do przodu, do przodu. Na brak dziecka polecam wizytę u ginekologa .

Gość gość
Kurde starałaś sie o drugie dziecko jednoczesnie planując pisanie magisterki i rozkręcanie firmy ? Wariactwo

Gość lopkaaa
Rozkręcanie biznesu planuje dopiero po wakacjach...A wiecie jak jest ze staraniami o dziecko, u nas już 2 lata, więc nie chciałam odkładać nie wiadomo ile, bo i najmłodsza nie jestem i po prosu chcieliśmy...

Gość gość
Jaki biznes planujesz? Wiem że to nie temat ale mam podobną sytuację.

Gość lopkaaa
Planuję otworzyć agencję towarzyską dla mniejszości seksualnych. Obczaiłam już homo, bi, zoofilów, BDSM i zrobiłam plan zakupów i dostaw potrzebnych gadżetów ale wciąż nie wiem skąd legalnie pozyskać trupy dla nekrofilów :( A firma musi mieć duży zasięg więc sami rozumiecie, żadnej grupy klientów nie mogę pominąć :(

Gość lopkaa
Myślę o sklepie internetowym. No zobaczymy...

Gość lila33

Czasem jest ciężko, bo życie wystawia nas na różne próby i musimy sobie jakoś radzić. Mi dużo energii i siły dał Aplan i jego blog-teksty.pl na którym dzieli się swoimi przemyśleniami na temat życia i różnych sytuacji, które totalnie do mnie przemawiają. 

Gość gość

cocojumbo i do przodu