Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym faceta Niemca

Polecane posty

Gość gość
Du tust mir wirklich leid, du armer Kerl......

Gość gość
ach jak szpan

Gość gość
no niestety bardzo dużo Niemców jest zaniedbanych nie ma wgl porównania co do Polaków! Młodzi starzy obojętnie.. a kobiety traktują różnie, dużo rozwodników którzy narzekają że kobieta ciągnie kasę na ich dziecko więc średnio z tym, ale zdarzają się też w porządku pod tym względem. Polska to dla nich biedny kraj.

Gość gość
A poza tym skąd wiesz, że uciekają przed imigrantami, mieszkasz, widziałes? Skoro mieszkasz w ich kraju, to chyba pasuje Ci ich styl życia , co? jezyk.gif x to nie ja pisałam, ale skoro tobie tak pasuje ich styl życia to się przeprowadź tam. Może przed nimi nie uciekają ale zadowoleni na pewno nie są.

Gość gość
Moge tylko polecic! Swietni partnerzy w zyciu i wszystkich ich aspektach ;) Ale to sie najlepiej sprawdza z niezaleznymi ladkami, ktore maja wlasne cele w zyciu i dochody. To im niezmiernie imponuje! Na meza wylacznie Niemiec :) Sa super!

Gość gość
NIemiec tak samo wydlubuje kozy z nosa i obwachuje jadra jak Polak, nie widze roznicy.

Gość gość
Gość 22.01 Masz może męża Niemca? Jak się poznaliście ? :) Polacy to oczekują wszystkiego od kobiety , w zamian nie dając nic. Tylko jeszcze narzekają. Ja chcę partnera, który będzie mnie przede wszystkim szanował i docenial, a nie wykorzystywał.

Gość gość
Gość 22.29 Ale inne kobiety widzą różnice :P

Gość gość
mam nadzieję że dużo Niemców poznałyście żeby podważać to co tu inni piszą

Gość gość
Ale co podważać?

Gość gość
moje pierwsze zauroczenie mialo na nazwisko "Niemiec". w zasadzie jedyny "Niemiec" jakiego znałam :P

Gość gość
Ja np. zawsze w głebi duszy wiedziałam, ze moim mezem bedzie Niemiec.... Nie wiem skad to wynikało, tak czułam i już. I sie nie pomyliłam :D z tego, co zaobserwowałam, faktycznie jest tak, ze im imponuja Polki niezalezne.

Gość gość
A mieszkałas w Niemczech? Czy on był w Polsce? Znasz niemiecki? Czy mówicie po angielsku...

Gość gość
kotki drogie, polecam art. z "natemat .pl". z rachuby watykanskich skarabeuszy wychodzi, ze w okolicach 2031 sluby koscielne odejda do lamusa. na przestrzeni ost. 10 lat udziela sie ich o 15proc mniej. w miastach akutalnie - 56proc. na wsiach - dalej mocne 70proc. co wiecej, za mniejszym popytem nie poszedł spadek cen ich udzielania. wg porownywarki "cołaska .pl" sredni koszt slubu koscielnego to ok 770-90zł, a w Łodzi nawet 2 tys. ! skonczy sie ten cyrk, bardzo dobrze.

Gość gość
Poznałam meza w pracy. Od ok 3 lat mieszkam w Niemczech. Rozmawiamy po niemiecku, nie wyobrazam sobie jak moglabym mieszkac w kraju, ktorego jezyk nie rozumiem. Poza tym nie wyobrazam sobie byc na jego utrzymaniu a za prace bez znajomosci jezyka to ja podziekuje :) ja nie przyjechalam do Niemiec po to, żeby byc tylko zona. Jak juz zmieniłam adres to i prace :)

Gość gość
Hahah :D

Gość gość
Gosc Dzis 00:47 :D widac od razu jak szerokie masz pojecia i horyzonty ;) gratuluje

Gość gość
Do tych dziewczyn które nadal szukają Niemca za męża to polecam ta steone na ktorej sama zapoznałam mojego a jesteśmy razem już 10 lat i mamy dwie córki, od 3 mieszkamy w Niemczech i jestem wciaż zakochana! Na codzień Niemcy są pracowici, punktualni, uporządkowani czyli tak jak się autorce wpisu marzy, dbają o rodzinę to peqnie tak jak Polacy, z tym że dbają też o swój wygląd, potrafią być szarmanccy, to adres: polskarandka.eu ta atrona jest tez po polsku, wystarczy zmienić język na stronie głównej! Powodzenia!

Gość gość
Co mogę powiedzieć o Niemcach jako osoba ich ZNAJACA : sa rzeczowi nie znają się za bardzo na polskim poczuciu humoru z resztą oni nie smieszkuja jak Polacy , chcą żeby kobieta pracowała i była partnerka ale w zamian dają duży szacunek o który ciężko u Polaka , są też mniej zdesperowani od naszych panów i się tak nie buldocza , nie przeklinaja tyle co nasi , ba odnoszę wrażenie że wcale nie przeklinaja , dużo z nich od młodych lat pracuje i sa bardzo obrotni , 23 lata i nowe audi albo Mercedes , chętnie wiążą się ze swoimi bo dla nich kobieta ze wschodu to panna lekkich obyczajów , mają pasje np .jeżdżą na narty uczą się języków , jedzą często na urlop za granicę , sa raczej mało mowni, mówią dopiero jak mają coś konkretnego do powiedzenia , uprzejmi i często pomocni , faceci umieją sami gotować sprzątać i śmieją się z Polaków ze robią z Polek niewolnice

Gość gość
Zapomniałam jeszcze dodać ze poważnie myślą o ojcostwie, jeden powiedział że nie zrobi sobie dziecka przed 27 bo najpierw chce się dorobić i zapewnić dziecku godny byt

Gość gość
A ja dodam od siebie ze u nich jest tak ze jak są wolni to obracają wszystko co się rusza kobiety na jedna noc itd ale jak są w stałym związku olewaja wszystkie inne i nawet jak chcesz o coś zapytać nie odpisuja co mi się bardzo U nich podoba :) fajne chłopaki ale jak się lubi ten ich niemiecki charakterek haha :)

Gość gość
A ja chce gwiazdkę z nieba kochanie , Niemcy sa skapi i ponurzy , mescy ? Ty chyba zglupialas niemki ich trzymają pod pantoflem