Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa18

Matura

Polecane posty

Gość Ciekawa18

Witajcie! Otrzymałam tegoroczne wyniki matur i niestety najlepsze byly z ustnych... Wybieralam sie na architekture krajobrazu oraz dziennikarstwo ale gdy je zobaczylam zwatpilam w jakiekolwiek swoje umiejętności. A na domiar złego mam zaraz egzamin z rysunku na sggw i nie ukrywam , ze mocno sie zastanawiam czy wgl sie wybierać. Po co, skoro już wiem, ze nie mam szans sie dostac??? Rysowac, owszem potrafię ale watpie czy wystarczająco aby nawet myśleć o tej uczelni powaznie. Błagam o szybką radę!!! Polski podst. 57 Matma 30 Polski rosz. 35 Geo 44 Hisz podst 44 Polski ustny 73 Hiszpanski 70

Gość gość
A co Ci szkodzi sprobowac. Powodzenia! Tez dopiero sprawdzilam swoje wyniki

Gość Ciekawa18
Niby tak. Jednak jak sb pomysle o tych wszystkich osobach ktorych juz wiecej nie zobacze itd to mnie to przyprawa o mdlosci... Boje sie ze wyjde na idiotke. Wiem ze to nie koniec swiata. W koncu sa szkoly policealne k wiele kierunkow na ktore sie dostane bez nawet dobrych wynikow ale sie po prostu cholernie boj. Obecnie sie mega zle czuje psychicznie a a nie chce bardziej wpasc w niziny swojej psychiki.

Gość gość
i will kill you

Gość Ciekawa 18
Fajnie^^ pocieszyles