Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meble vintage, kolonialne

Polecane posty

Gość gość

Ktoś może zna jakiś sklep z takimi meblami w stylu vintage, kolonialnym?

Gość gość
A czego dokładnie szukasz kolego? Ja mam w domu meble w stylu kolonialnym i kilka zaprzyjaźnionych sklepów więc coś polecę tylko napisz czego dokładnie szukasz

Gość gość
Potrzebny mi taki stolik kawowy, do tego może jakaś komoda albo regał - co polecasz?

Gość gość
No fajny fajny - a ten sklep masz tych sprawdzonych?

Gość gość
Ja w Warszawie kupowałam meble Kolonialne w Jankach ale ceny tam maja baaaardzo wysokie a wybór taki średni wam powiem - to było z rok temu możne do teraz coś się zmieniło...

Gość gość
TAk - kilka razy już tutaj kupowałem i wszystko super. Dobra obsługa - zawsze doradzą

Gość gość
Stolik i komoda zamówiona :) Naprawdę fajny wybór mają w tym sklepie. Jak tylko przyjdą i będzie wszystko ok to zdecyduję sie chba jeszcze na taki regał ale to jeszce poszukam czy nie mają gdzieś czegoś większego bo tutaj na chwile obecną nie mają

Gratulacje :D. Myślę, że to był dobry wybór. Swoją drogą, jakby ktoś jeszcze szukał ciekawego sklepu z meblami w takim starszym, klasycznym stylu to poleciłbym http://meblowy24.pl/meble-do-jadalni.html . Jak się troszkę rozglądniecie to zauważycie parę ciekawych mebli utrzymanych w vintage'owej stylistyce. Sam się zastanawiam nad nowym stołem :D.

Gość gość
Witam.Mam do sprzedania kilka mebli w stylu industrialnym,vintage,w konkurencyjnych cenach.Meble wykonuję własnoręcznie na zamówienie.Zainteresowanych proszę o kontakt sobol7788@wp.pl

Gość gość
Dla mnie takie meble kolonialne są dla mnie naprawdę pięknym rozwiązaniem. Na pewno jest to alternatywa dla mebli sklepowych. Zerkijcie sobie na http://dobremeble.net/?meble-kolonialne-indyjskie,134 żeby zobaczyć, jak takie meble powinny wyglądać.

Gość ala89
Ej, ale w sumie czemu szukać sklepów. Mnie zainspirował ostatnio program z history, chyba brać czy nie brać. Oni tam taki cuda na straganach na ulicy znajdują, że oczy mi się świecą za każdym razem. Teraz zresztą mają konkurs i można poćwiczyć wycenę rzeczy, czyli też tagowanie się ;)

Gość Majka 31
Jeżeli jesteście zainteresowani naprawdę porządnymi meblami kolonialnymi od bezpośredniego dystrybutora, to mogę polecić decorindia.pl. Zajrzyjcie, wiele już udało mi się tam kupić, również na promocjach. Pozdrawiam.

Gość gość
może w http://mebleramadan.pl/ znajdziesz coś ciekawego? Wybór mają dość szeroki, jeśli chodzi o kolonialne meble indyjskie, bajeczne tekstylia i fajne dekoracje. Można całkiem oryginalny klimat stworzyć we wnętrzu.