Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasz obwód uda

Polecane posty

Gość gość
w gimnazjum mialam przy tej samej wadze udo 4cm mniejsze, tj. 44/45, wiec jeszcze musze popracowac nad nimi, bo nie podobaja mi sie w szortach

Gość gość
Ja mam w udzie 49 cm. 160 cm i 50 kg...uważam, że uda mam masywne

Gość gość
och mam podobne wymiary, to niesamowite, tez mi sie wydaje ze mam masywne, ale nie wiem czy to nie miesnie, bo wiele lat biegalam.

Gość gość
Ludzie co za szkieletor ma 46 cm w udzie

Gość gość
gość dziś 52 cm. Tylko ja jestem gruba (173 cm i 71 kg) głównie na brzuchu (zgroza), reszta ciała pozostaje szczupła. W ciąży czułam się najlepiej, bo brzuch był czymś naturalnym, a cała reszta ciała pozostała bez zmian. Ja mam 178 cm wzrostu, 68 kg (czyli teoretycznie powinnam wyglądać od Ciebie szczuplej) a udo mam 57 cm. Moje nogi to chyba tragedia, chociaż ja z kolei mam odwrotnie, płaski brzuch, spory biust, ale szerokie biodra i te udziska....

Gość gość
tu autorka: czyli jednak wygrywam w tej konkurencji :( ktoś podpowie mi, jak to zmienić?

Gość gość
Ja jestem chuda, ale przy marszach (7-10km dziennie) mi sie wysmuklily nogi. Nie wiem czy w cm cos to dawalo bo nie mierzylam Ale ogólnie masz nadwage czy po prostu taka budowa? Bo budowy nie zmienisz