Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utalis

jak schudnąć w talii? jakaś dieta, ćwiczenia?

Polecane posty

Gość utalis

chciałabym mieć szczuplejszą talie jak mogę ją zmniejszyć?

Gość gość
Nie chudniemy z jednej partii tylko ze wszystkich po trochu, to nasz organizm decyduje skąd pobiera tkankę tłuszczową i gdzie ją odkłada.

Gość utalis
ja nie jestem przy tuszy, czy tez zaokraglona, jestem szczupla ale chce miec wieksza talie :)

Gość gość
większa czy mniejszą bo już się zgubiłam? Szukaj ćwiczeń na yt, pełno tam takch, jak chcesz przyspieszyć chudniecie to możesz pić herbatę 4xsuper slim, sama ją piję od kilku tyg + ćwiczenia i efekt już jest fajny :)

Gość gość
jest wiele cwiczen. Sama mam z tym problem szczupła ale talia słaba:( powiem ci ze te ćwicznia szybko dają efekty:) po tygodniu już widać zmianę:D

Gość mira12
Szczupła talia jest zależna od budowy , tak sądzę . Może ćwiczenia na płaski brzuszek będą pomocne, dodatkowo trochę ćwiczeń w talii. Ja staram się utrzymać stałą wagę żeby nie wpaść w efekt yoyo. ostatnio wspomagam metabolizm herbatką ziołową , która jest na bazie liści bialej morwy. Ziela od lat stosowanego przy wspomaganiu przemiany materii, spalaniu tkanki tłuszczowej.

Gość baliczka
Dobrze jest dobrać dobre jakieś ćwiczenia, aby spełniały swoje zadanie prawidłowo. Ja nawet zastanawiam się nad jakimś urządzeniem typu rowerek lub bieżnia. Fajne oglądałam na: http://profitness.pl , ale jakoś nie wiem jaki model wybrać.