Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego trafiają mi się tacy faceci?co jest?

Polecane posty

Gość gość
dziś "tak ale określają czy coś jest korzyścią czy nie porównując sie do innych." ludzie często porównują się do innych, ale przez to właśnie nie potrafią znaleźć wewnętrznego spokoju, harmonii i szczęścia, i w tym tkwi cała tajemnica. Trafny przykład :D ale płytkie to.

Gość gość
po odpowiednim przewartościoaniu priorytetów przeanalizowaniu sytuacji i dostrzeżeniu korzyści jestem sie w stanie zakochać w grubej brzydkiej i szczerbatej. tzn wiem że mógłbym sie tak przemodelowac ale póki co nie widze w tym żadnego sensu. nie wykluczam jednak, że zaistnieją okloliczności, w których sie on pojawi

Gość gość
gooofno mnie obchodzi dalczego ktoś nie może czegoś znaleźć to nie mój problem

Gość gość
jak sie wypowiadam i doradzam to tylko dlatego, że sie lubie wymądrzać:)

Gość gość
16;38 TO ty się zachowujesz głupio mądrze, idz popłacz się swojej mamusi ze żadna cie nie chce i musisz siedzieć na kafe i ze smutku dosrawc innym i to u ciebie jest problem, ze szukasz dziury w całym . Prawdziwa miłość jest wtedy gdy od innej osoby nic nie oczekujemy. Na kafe to można się spodziewać tylko ,takich odpowiedzi jak jesteś sama to szukasz modela, jak masz oczekiwania to księżniczka, jak patrzysz na portfel to szukasz bankomatu, ja p*****le ale fajne te wasze porady.Po co wogole tu jesteś, po co tu piszesz ,jeszcze nic autorce mądrego nie doradziłeś. Wogole to damskie forum i zakładała temat kobieta i ta autorka ma cie w d***e, ona cie nie chce.

Gość Furiosa
Bo Wy macie się porównywać do innych i starać być lepsi od nich, tak to już jest i należy się pogodzić i nie zostać w tyle. Są dwie "szkoły" filozofii - Ci co są za rywalizacją z innymi oraz Ci co mówią "ciesz się z małych rzeczy, doceniaj to co masz, spokój jest najważniejszy".

Gość gość
wyjepane mam na szkołe i na filozofie

Gość gość
"Bo Wy macie się porównywać do innych i starać być lepsi od nich, tak to już jest i należy się pogodzić i nie zostać w tyle" w wyścig szczurków nie każdy chce się bawić, wady i zalety należy akceptować, społecznie jest to niedopuszczalne gdy ktoś sobie odpuszcza, żyje tak jak chce. Nie godzi się cebulakom mieć wszystko na opak. Ma być tak jak inni, albo i lepiej. Wolność to wartość limitowana w tych czasach.

Gość gość
i na sofie też mam wyjepane

Gość gość
miej wyjepane a będzie ci dane

Gość gość
nie twierdze że nie było mardzejszych ode mnie twierdze jedynie że jak byli mądrzejsi ode mnie to sie nie dzielili swoją wiedzą:) chociaż zostawili pare łakomych kąsków dzięki którym można samemu zmądrzeć głównie matematyke ale dobrze wiedzieli, że nikomu sie nie będzie kalkulowało w to brnąć samemu bo nie starczy życia

Gość gość
a jak sie nie "brnie" samemu to nie ma sensu w ogóle brnąć

Gość gość
Jan Pawel 2 powiedział cytuje a w jego słowach jest duzo prawdy i wartości, ze bogaty jest ten, nie ten co posada ale ten co daje i prawdziwy związek polega nie tylko na braniu ,ale tez dawaniu i musi być to obupolne. W każdym związku gdy jedna z osób nic nie przynosi wspólnego na stół, związek się rozpada.

Gość gość
bo i tak cie wyjepią

Gość gość
:D:D wychodzi na to że sam jan szaweł 2 był kooorewsko ubogi

Gość Furiosa
wolność prowadzi do lenistwa i pogodzenia się ze swym marnym losem, niektórzy sobie wmawiają, że nie zazdroszczą niczego innym, ale ja w to nie wierzę. po prostu odpadli w rywalizacji i sobie to jakoś racjonalizują

Gość gość
najlepsi faceci dla polek to zagraniczni przystojniacy

Gość gość
"wolność prowadzi do lenistwa" xxx o kooorfa:D wole być leniwy niż zostać niewolnikiem

Gość gość
czego sie jeszcze dowiemy na tym topiku? wiemy już że wolnośc to lenistwo a bogactwo to ubustwo co będzie dalej? jakie genialne wnioski dla gojów zaserwują nam obrzezani pedofile oplacni przez watykan?

Gość gość
dziś dlatego napisałam że jest wartością limitowaną :D i nie każdy może w pełni się nią cieszyć, niestety... jeśli uzależniasz swoje szczęście od rywalizacji i zazdrości innym to nigdy nie będziesz wolna i szczęśliwa, ja odpadłam na starcie :)

Gość gość
ze dzieci to też ludzie i mają prawo do miłości?:D

Gość gość
19;23 W każdym jest odrobina zazdrości, zazdrość czasami motywuje do tego byśmy mieli tez to co inni, tylko leni nie motywuje a człowiek szuka milosci ,bo wie ze miłość może dać mu szczęście.

Gość gość
19;23 W każdym jest odrobina zazdrości, zazdrość czasami motywuje do tego byśmy mieli tez to co inni, tylko leni nie motywuje a człowiek szuka milosci ,bo wie ze miłość może dać mu szczęście.

Gość gość
ja tam nie mam nic przeciwko rywalizacji ale nie zamierzam sie dac zabić za odpadki.

Gość gość
ale wy jak chcecie to sobie rywalizujcie konkurencji jest wiele: kto lepiej ciągnie lache, kto szybciej piertolnie na zawał w imie wyssanych z palca idei, kto pierwszy zamieni sie w bydle dla bezwartościowych paciorków itd. możnaby z tego zrobic trzy olimpiady. trenujcie startujcie i zycze powodzenia:)

Gość gość
eentualnie możecie sami sobie postawić cele i i założyć sie kto dłużej wytrwa w niezłomności, kto ostatni da sie wydymać cwaniaczkom albo kto ma racje. wasza brocha. ja sie nawet przyznaje że również w większości konkurencji wszyscy biją mnie na głowe

Gość gość
wszystko kwestia zasad. jakby za pływanie w szambie daali pochwały i nagrody to byście sie w nim taplali w celach treningowych 7 dni w tygodniu.

Gość gość
A wogole zapytam z ciekawości ,jakich ludzi uwzacie za wartościowych?bo widzę ze dziś liczy się tylko kasa i dupa. Ja naprzyklad znam swoje wartości ,znam zalety, wady bo nie ma ideałów a wy szukacie ideału?Ludzie sie psuja i niszczą obrażają nawzajem ,nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi?

Gość gość
A wogole zapytam z ciekawości ,jakich ludzi uwzacie za wartościowych?bo widzę ze dziś liczy się tylko kasa i dupa. Ja naprzyklad znam swoje wartości ,znam zalety, wady bo nie ma ideałów a wy szukacie ideału?Ludzie sie psuja i niszczą obrażają nawzajem ,nie wiem co się dzieje z tymi ludźmi?

Gość gość
to że ktoś za czymś goni nie oznacza zaraz że jak ja za tym nie gonie to jestem bez ambicji. to podła manipulacja, pusta retoryka i sposób na zrobienie z ludzi stada baranów. no ale chwała zwycięzcom dół na odpadki dla przegranych. do boju gladiatorzy