Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edytamariazaborowska

Medyczna szkola policealna nr 2 czy nr 3 w warszawie ?

Polecane posty

Witam serdecznie ! Kobieta 24 lata - zlożyłam dokumenty do dziennej bezpłatnej medycznej szkoły policealnej w Warszawie. Szkoła medyczna policealna nr 3 w Warszawie na ulicy Brzeskiej na kierunek higienistka stomatologiczna i do Medycznej Szkoły policealnej nr 2 w Warszawie na ulicy Rakowieckiej na kierunek technik farmaceutyczny. ktory kierunek wybrac, bo obydwa mi sie podobaja....aby nie załowac wyboru, ktory jest lepszy według Was, po ktorym jest praca, ktora szkola jest lepsza ? Bede wdzieczna za opinie osob. ;)

Gość gość
Polecam kierunek Asystentka Stomatologiczna z ortodoncją w NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy! ROK nauki ZA DARMO. Nowoczesny sprzęt, wykwalifikowana kadra nauczycieli, zajęcia w centrum miasta! Zapraszamy Bydgoszcz ul. Krasińskiego 2 tel. 790-400-178 www.facebook.pl/novacebydgoszcz

Gość gość

Jeśli chcesz iść w stronę kierunków medycznych to polecam zobaczyć jak to wygląda na stronie www.collegium.com.pl. Mają sporo fajnych kierunków medycznych, myślę że coś uda się wybrać, a z tego co mówią osoby tam się uczące poziom nauczania w szkole na Stawki jest bardzo dobry.