Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby nie pis to mielibysmy juz setki tysiecy ciapatych w PL

Polecane posty

Gość gość

Brawo pani premier, yebac multi kulti, polska nie bedzie drugim uk

Gość gość
Tylko za niedługo zjadą dzieci ciapatych z mamuśkami z Loooondyna...a może nawet tatusiowie...tam nie brakuje Polek z takim przychówkiem.

Gość gość
PO to naprawi bo w następnych wyborach dostaną większość głosów. PiS się nie sprawdził.

Gość gość
Moja kuzynka wyjechała do uk kilka lat temu i w najbliższych miesiącach wraca do Polski z dzieckiem i mężem Turkiem.Mówiła że będą otwierać kebaba ponoć znalazła już lokal.

Gość gość
A ja mam znajomą żonatą z Arabem. Mają 3 dzieci , 4 w drodze. Osiedlą się w PL a on już mówi że będzie szukał meczetu żeby dzieci wychować na dobrych muzułmanów. No I ona mu załatwi stały pobyt w PL. I oni chcą dostać te 500/dzieciara beżowego.

Gość gość
Nie osiedla sie bo polscy patrioci czuwaja w PL. PO juz nie wroci do wladzy bo nikt na nich nie zaglosuje:D brawo pis brawo polityka prorodzinna

Gość gość
PiS zawiódł wyborców a PO zrobiło tyle dobrego dla Polaków że na pewno ich wybiorą w następnych wyborach. I sprowadzą arabów bo papież też mówi że trzeba pomagać uciekinierom. A Polacy to katolicy i słuchają papieża bo on ma kolosalny autorytet.

Gość gość
Pis dostanie tak w d**e w nastepnych wyborach, ze sie nie pozbieraja. A te "ciapate" nie musza nigdzie z uk wyjezdzac. Wszak oni mieli prawo glosu w referendum i, zgadnijcie czemu glosowali w wiekszosci na leave? Zeby wiecej polaczkow sie do uk nie zjezdzalo...

Gość gość
Autorzyno Gdyby ciapate chcialy byc w polsce to by przyszli na sile a nie patrzeli na kaczora czy sie zgadza

Gość gość
Może i jest wielu patriotów w Polsce ale nie są szkodliwi dla muzułmanów i innych emigrantów.

Gość gość
Ciapatych tez wywala z uk. Po brexicie tylko angole zostana w uk i dobrze, niech bydło wraca do turcji

Gość Furiosa
O lokacji ciapatych decyduje unia, a o ile dobrze pamiętam Lech Kaczyński z PISU podpisał traktat, który nomen omen stworzył unię europejską, przekształcając ją ze wspólnoty europejskiej. Więc nie wiem autorze, czemu w ogóle takie tematy zakładasz, liczysz na co, głupotę ludzi, ich krótką pamięć czy na co?