Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość altruistka mimo wszystko

zdarzyło sie wam że skrzywdziła was kobieta

Polecane posty

Gość altruistka mimo wszystko

albo zdradzał,oszukał męzczyzna z tzw dobrego porządnego domu,rodziny głęboko wierzącej albo na poziomie,ktos wykształcony,kulturalny pozornie ,ktos kto nie powinien tak się zachować ?

Gość gość
nie,ale zdarzyło mi się poznać jakie g****o może się kryć za pijarem,który ktoś sobie robi

Gość LoveLorn30
Mój facet był ze znakomitej rodziny, kończył najlepsze szkoły w swoim kraju. Zostawił mnie dla innej 2 dni po tym jak poroniłam nasze dziecko. Kto wie, czy już wcześniej mnie z nią nie zdradzał. Byliśmy zaręczeni, planowaliśmy ślub jeszcze tydzień przed tym, jak poszedł w długą.

Gość gość
bo patrzycie po papierku, czesto ci ze znakomitych rodzin maja swoje za skora. wystarczy przeczytac historie syna znanego krk wlasciciela salnow optycznych. lepszy zwykly normalny chlopak, zawsze wam to powtarzam.

Gość LoveLorn30
Ja szukałam faceta, który jest na moim poziomie intelektualnym. Niestety, po 3 latach szczęśliwego pożycia zaatakował go kryzys wieku średniego. Nigdy w życiu bym nie powiedziała, że temu człowiekowi może tak odwalić.

Gość gość
Mi sie to zdarzyło :/ I nigdy tego nie zapomnę. Kobieta którą bardzo mocno kochałem zrobiła sobie ze mnie zabawkę lekko rzecz ujmując. Nikt nigdy mnie tak nie zranił.

Gość gość
Byłem z kobietą którą kiedyś zdradził narzeczony przed ślubem. Cierpiała, przestałą ufać mężczyznom, długo o nią zabiegałem. Skończyło się tak, że zdradziła mnie z jakimś małolatem.

Gość gość
Rok spotykałem się z kobietą. Bardzo ładna, miła, ciepła, bardzo dobrze nam było razem. Mieliśmy plany, nawet rozmawialiśmy o tym jak nasze dzieci będą miały na imię. Po roku dowiedziałem się że ma męża. Od tej pory nie potrafię już zaufać kobiecie.

Gość gość
Tak zdarzyło a czemu pytasz?

Gość gość
Bo to kobieta. Uważa się za najlepszą istotę we wszechświecie a najgorsze zło to faceci.

Gość gość
Prawda jest taka , że kobiety to ZŁO.

Gość gość
Skrzywdziła to dużo powiedziana. Jestem dużym chłopcem i nie jest łatwo mnie skrzywdzić. Ale wszystkie kobiety jakie znam zawiodły mnie. Zawiodły jako przyjaciółki, koleżanki, jako partnerki. Z facetami jest lepiej. Mam kilku dobrych przyjaciół, ale kobiet nie. Niestety nie umiecie być nawet koleżankami, co dopiero przyjaciółkami, czy partnerkami. Może kiepsko trafiłem, może mam pecha. Cholera wie. Specjalnie się tym nie martwię. Po prostu nie spodziewam się zbyt wiele po kobietach, toteż i zbyt dużych zawodów nie doznaję.

Gość gość
tak, faceci to zlo, kompletni egoisci zapatrzeni w siebie, kobieta interesuje ich tylko do seksu nie bez powodu wiekszosc narcyzow i psychopatow to faceci...

Gość gość
16:34 zabawkę? a może Ty z niej? wybacz insynuację, ale to bardzo mocne słowa. wiesz dlaczego? bo to jest bardzo nieoczywiste, kto kim się bawi. i często pozory mylą, a ludzie nie widzą swojej własnej winy w czyimś odejściu.

Gość gość
16:06 też to znam.

Gość gość
Żeby to raz... Ogólnie jesteśmy siebie warci, ludzie to słabe istoty, są wyjątki ale te wyjątki marzące przede wszystkim o szczęściu drugiej osoby kończą najgorzej.