Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duza coreczka

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzis na szczepieniach i wyszlo ze moja 5,5 miesieczna cora wazy juz 8,7 i mierzy 70 cm...Ja mam 164 a maz 174 a ona rosnie na takiego wielkoludka :-) Jak myslicie i jak wynika z Waszych doswiadczen: czy przystopuje z tym wzrostem czy waga czy zawsze będzie taka duza? Czy duze niemowle moze byc drobnym doroslym?

Gość gość
W tym wieku dzieci rosną bardzo szybko. Później nieco wystopuje. A jaka była, jak się urodziła? Może ma wysokiego dziadka? Mój mąż ma przeciętnych rodziców a prawie 2m ma po dziadku. Jako niemowlę nie zapowiadał się na tak wysokiego, bo miał wieki korpus i głowę a krótkie nóżki. Mój mały chyba ma tak samo po nim.

Gość gość
Raczej przystopuje. Nie łudz się

Gość gość
Brat męża urodził się na 66 cm i 4,5 kg dziś ma 169 cm. Jak widzisz niekoniecznie musi być wysoka

Gość gość
W rodzinie nie raczej wysokich krewnych. Raczej sredniacy. Tylko pradziadek meza i wujek byli troche wyzsi ale bez przesady. Corcia ma tez taki typ budowy wiekszy. Nawet przy dzieciach podobnego wzrostu wydaje sie wieksza: grubszej kosci. Martwie sie bo nie chce zeby byla gruba, chcialabym zapobiec temu najszybciej jak sie da

Gość gość
Jak jest na piersi to tyje bo karnisz na żądanie. Potem po roku przestanie tyc