Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety po 30tce sa takie beznadziejne i nie dbają o siebie

Polecane posty

Gość gość

Wyglądają strasznie i dziwić się że facecji wybierają młodsze. Sam mam 31 lat i jak widzę rówieśniczkę w moim wieku to trochę mi się nie dobrze robi że są tak zaniedbałe kobiety i smutne z wyglądu . A co najgorsze to maja już wysuszone pochwy na wiór, wiec trzeba sporo żelu używać by w ogóle wsadzić Penisa takiej kobiecie. A nie chce sobie obetrzeć F/i/u/t/k/a jak wsadzam, wiec wybieram dużo młodsze i naturalnie nawilżone, bo tylko takie są godne uwagi. I na koniec myjcie się kobiety pod pachami bo jak się wsiada do autobusów to nieziemsko od was śmierdzi :( taka dobra rada.

Gość Taki_jeden_964
Nie sa beznadziejne, nie becz juz i wytrzyj nos.

Gość gość
lepsza taka niż wysuszona anorektyczka po 20stce

Gość gość
hmmm, wiesz ta suchość pochwy może wskazywac na to, ze ty je tez podniecasz równie mocno jak mycie okien na wielkanoc

Gość Taki_jeden_964
hmmm, wiesz ta suchość pochwy może wskazywac na to, ze ty je tez podniecasz równie mocno jak mycie okien na wielkanoc xxxxxxx haha dobre i prawdziwe podniecona kobieta nie potrzebuje żelu :D Podejrzewam, że to na zasadzie "przyganiał kocioł garnkowi..."

Gość gość
To dziwne,ze najgorszy wlasnie smrod czulam od facetow,taki fetor tygodniowego potu.Az mi sie raz na wymioty zebralo.

Gość gość
gość dziś hmmm, wiesz ta suchość pochwy może wskazywac na to, ze ty je tez podniecasz równie mocno jak mycie okien na wielkanoc padłam hahahahhah no jak facet c***a to nie pomoże nawet olej silnikowy xd