Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to miłość?

Polecane posty

Gość gość
Z czym sie tak męczysz? Może sprawia jemu to przyjemność, takie szpiegowsnie

Gość gość
Dlaczego piszecie za mnie??Ja nie chcę by się odczepił.Kocham go.

Gość gość
23:45 napisz coś więcej o nim.

Gość gość
Nie przyjemność a ciekawość

Gość gość
ciekawosc. ile qrwa mozna. nic sie nie dzieje, regres. malo ci jeszcze. bo ja mam dosc.

Gość gość
Nie to nie ciekawość.Też już nie mam siły.

Gość gość
Psychiatryk, 10 osób do 10 osób, buziaczki dla świrusków :*

Gość gość
To zostaje uzależnienie lub obsesja

Gość gość
z ktorych nic nie wynika, dlatego juz mi rzygac sie chce

Gość gość
Słuchaj, jak on zaczął się spotykać z inną jak już Ciebie znał, to czego Ty w ogóle oczekujesz? Nie bądź kobietą drugiej kategorii.

Gość gość
w zasadzie to ja nic nie wiem co sie u niego dzieje, a on mnie podglada i wszystko wie co u mnie. to jak sadzisz. jak to nazwac?

Gość gość
a jak Cię podgląda?

Gość gość
Właśnie jak? Tel, tv, router, radio, swiatlowody, led-u, może lodówka? A być może jest coś w szybach? O być może jakaś zabawka, czy może, wczepioną masz kamere w oczach? To może niech napisze, o której jadła, o której brała prysznic, jakie zakupy dzis zrobila

Gość gość
nie wk******aj mnie bo przeginasz. ja powinnam stawiac tutaj pytania!

Gość gość
Milosc to nie tylko patrzenie sobie w oczka, miłość to poświecenie, bliskość, to codziennie budzenie się rano kolo siebie, to wspólne życie na dobre i złe. To co czujesz to jest pewien rodzaj miłości romantycznej ale chyba nieodwzajemnionej bo Ty wiesz co czujesz i tylko domyślasz się co czuje on bo tego nie wiesz. Jak mężczyzna kocha to nie patrzy się tylko w oczka ale prze do przodu aby być z wybranka serca. Twoje życie to iluzja.

Gość gość
tak. zyje w truman show, nie zdarzylam mu jeszcze podziekowac. ubogaciles moje zycie tak jak pan Ząbek ost. Pytanie na Śniadanie i rękę Rogalskiej.

Gość gość
I teraz uśmiecha sie w Trumanie. Ciemość poza nami. Iluzja czy magia? Nie zgub wątku. A teraz macham na 'pozdrowienie'

Gość gość
Chciałabym przypomnieć wam wszyatkim powieść J. Andrzejewskiego "Bramy raju" Pielgrzymka idąca przez kraj Vendome trwa juz piąty tydzień, odkąd Jakub, zwany Pięknym, albo Znalezionym oglosił, że Bóg nakazał mu zebrać dzieci i wyruszyć do Jerozolimy, by wyzwolić z rąk pogańskich grób Chrystusa. Trzeci dzień trwa powszechna spowiedź. Mnich – spowiednik, ma sen, śni mu się, że widzi dwoje dzieci idące przez pustynię, jeden chłopiec upada i nie może iść dalej, drugi jest ślepy, idzie po omacku. Ślepy ma twarz Jakuba z Cloyes. Jakub idzie na przodzie, jest przywódcą wyprawy. Inni jej członkowie to Aleksy Melissen, Blanka, Robert, Maud. Wszyscy po kolei spowiadają się mnichowi. Maud idzie na Jerozolimę tylko ze względu na Jakuba, którego kocha. Czuje, z tego powodu wyrzuty sumienia, że jej myśli wypełnia Jakub. Wie, że on kocha ją wyłącznie jak przyrodnią siostrę, z ktorą się wychowywał. Ją z kolei kocha Robert. Robert opuścił ojca także nie ze względu na cel pielgrzymki, tylko ze względu na Maud. Opowiada mnichowi o Jakubie – był podrzutkiem, znalazl go kowal Szymon (ojciec Maud), zawsze był inny, lubił samotność. To nie Jakub swoim wezwaniem skłonił ich do podjęcia wyprawy, lecz Maud, ktora jako pierwsza go poparła, to ona dokonala cudu, który sprawił, że teraz idą do Jerozolimy. I wiecie co MAUD NIE DOSTAJE ŻADNEJ POKUTY, BO DLA NIEJ JEJ NIESPELNIONA MIŁOŚĆ JUŻ BYŁA POKUTĄ . Może komuś coś to wyjaśniło... Zamiast krytykować, wyśmiewać współczujmy, spróbujmy być emaptyczni.

Gość gość
w********laj z tymi opowiastkami. jestes bezczelny psie

Gość BaronPancerny
pokaż mi jak wygląda miłość...

Gość gość
Jak wygląda miłość? Na pewno pięknie, cudownie, olśniewajaco... Ale poczytaj sobie tam wyżej. Autorka i jej kolezanka zakochane ileś lat, z wzjemnością lub bez - PO PROSTU ŚNIĄ. Regres, nic się nie dzieje i jak się nie wezmą w garść to obudzenie będzie bardzo bolesne. A czemu wy dziewczyny poddajecie się tym spojrzeniom, doświadczeniom personalnym - wydaje mi się, że pomimo tego, że jesteście może związane z kimś innym - NIE MA W WASZYM ŻYCIU MIŁOŚCI i dlatego tesknicie, wzdychacie - bo tam może tę miłość macie, ale czy ją zrezlizujecie? Nikt za was tego nie dokona. Powodzenia

Gość gość
13:51 w ogole nie rozumiem twojego wpisu. jak on sie ma do stalkingu mojej osoby?

Gość gość
Stalking? Naprawdę? Idź na policję. Stalking – to uporczywe, powtarzające się z nasiloną siłą nękanie drugiej osoby naruszające jej prywatność czy też wzbudzanie uzasadnionymi okolicznościami poczucie zagrożenia. http://polki.pl/zwiazki-i-seks/zwiazek,stalking-co-to-jest-i-jakie-formy-przybiera,10397781,artykul.html

Gość gość
jasne. on smieje mi sie w twarz, bo ma wtyki w policji, prokuraturze, sadach. powodzenia za takie rady.

Gość gość
Nie wierzę. To kim on jest? Zmień wszystko, wyjedź do innego miasta. Są jeszcze inne instytucje. A w ogóle czy takim palantem należy się przejmować?

Gość gość
Ciesz się, ze w ogóle ktoś ci daje jakieś rady. Podziękuj.

Gość gość
jaki qrwa ton, ciesz sie , podziekuj. moze wam jeszcze d**e wylizac :D akurat tak sie sklada, ze mieszkam w innym miescie, oddalonym o 200km od niego. moze mam na Krym wyjechac albo do Iraku? no pewnie, nie przejmuj sie, ze ktos obserwuje kazdy twoj ruch.

Gość gość
Ale trochę kultury proszę. Nikt ci nie kaze tu zaglądać.