Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak seksu i masturbacji powoduje zaburzenia psychiczne. Jestem tego przykładem

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie moi drodzy, otoz naczytalem sie sporo o zaletach wstrzemięzliwosci, czyli zero onanizmu (jestem facetem) nie robie tego od listopada (nie zartuje, ani razu nie zwaliłem), od mniej wiecej stycznia/lutego czuje sie psychicznie coraz gorzej, mam wahania nastroju, czesto chce mi się plakac bez powodu :( jak baba w ciązy :( ciągle rozkojarzenie, libido wbrew pozorom spadło mi strasznie, czuje sie jak impotent i teraz najgorsze- robilem badania krwi i z ciekawosci sprawdzilem poziom testosteronu, mam bardzo niski poziom, jak facet po 70...(wczesniej byl w normie, nie za duzo, nie za malo tylko średnio) Poza tym zauwazcie, ze ludzie ktorzy w ogole seksu nie uprawiają mają zwykle niepokolei w głowie, frustracja, agresja lub przeciwnie wchodzą w osobowosc unikającą, pasywną, lęki, nerwice :O Z tego co wyczytałem to wstrzemięźliwosc jest dobra ale krótka - max 2-4 tygoniowa, im dluzsza tym gorzej

Gość gość
to jest prawda, od 3 lat bra q**sa i stalam sie "przeciwnie wchodzą w osobowosc unikającą, pasywną, lęki, nerwice pechowiec.gif" maasturbacja tu niewiele zmienia

Gość gość
unikanie kontaktów społecznych, izolacja, brak znajomych = również choroby psychiczne, o tym zostało napisane już wiele prac naukowych, to potwierdzone, im dłużej to trwa tym gorzej z tego wyjść, zupełnie jak alkoholizm i narkomania...dlatego nie obrażajcie posłanki Pawłowicz, nie znam jej ale długotrwala samotnosc powoduje nieodwracalne zmiany, to nie jest wina tych ludzi że są jacy są, to my społeczeństwo jestesmy za to odpowiedzialni

Gość gość
Jestem kobietą i mam ten sam problem. 22 lata i samotna. Nikt marnego oka nie zawiesi xDD może jakoś wytrwam bez seksu do śmierci.

Gość gość
moze w koncu zaczne sie puszczac na zbiorniku, zeszmace cialo ale uratuje psychike przed rozpadem.

Gość gość
ja się przestałam masturbować (a właściwie robię to bardzo rzadko) od jakichś 2 lat. również od jakichś dwóch lat przestało mi zależeć na mężczyznach, za niczym nie tęsknię, ani za czułością, ani za seksem. i nigdy nie byłam w tak dobrej harmonii psychicznej, jak teraz. no ale u mnie wygasło to samoistnie. widocznie moja podświadomość zwątpiła szybciej, niż ja sama ;)

Gość gość
to zależy od osobowości ,jedni spadną inną rozkwitną i zyskają wieczną młodość,to tylko zabawa energią

Gość gość
gość dziś moze w koncu zaczne sie puszczac na zbiorniku, zeszmace cialo ale uratuje psychike przed rozpadem. x po co od razu zbiornik? wystarczy wyjśc na miasto w krótkiej spódnicy i obcasach. faceci są na prawde zdesperowani.

Gość gość
o nie, jeszcze by mnie ktos zg****il. bo na zbiorniku widze od razu ksztalt penisa, a w realu to ryzyk fizyk. malo penisow mi sie podoba z ksztaltu. mam swoj 1 typ

Gość gość
a, ok. nie wiedziałam, że na zbiorniku faceci pokazują fujarki ;)

Gość gość
qrwa zbiornik to mekka qrew i qrwiarzy. ponoc istnieje od 2004r. ciekawe ile zarejestrowanych jest uzytkownikow