Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobrze ze nie jestem juz targetem mezczyzn bo jestem zupelnie niezyciowa

Polecane posty

Gość gość

i nie nadaje sie do wspolczesnosci

Gość gość
Nieżyciowa w sensie niezaradna?

Gość gość
co za uprzedmiotowienie..target. niech targetem twojej d**y bedzie dziura w kiblu.

Gość gość
Nie, mam prace, 3 netto to malo, ale jakos dam rade zyc. Ugotowac tez cos ugotuje i posprzatam dom. Chodzi o to, ze jestem z czasow kiedy bylo 8 klas podstawowki i jak czytam na blogach, ze najlepiej isc ze soba do lozka na 1 randce, ze trzeba robic loda itd. Ze mezczyzni dzis sa tacy niecierpliwi i maja ogromny wybor i w ogole wszystko musi isc ekspresowo... to przypominam soebie, ze przeciez mam i tak za duzo lat i moge sie nie martwic.

Gość gośćHeh2
Na mnie mówili "średniowieczny". Heh Też mi się te czasy nie podobają, ale łatwo się odciąć i żyć po swojemu.

Gość gość
gośćHeh2, juz tak nie mowia? ;) No ja sie odcielam, zyje sobie sama i dobra tam... Ale jak czytam tych trenerow rozwoju, te rozne artykuly czy nawet pudelka, to sie zastanawiam, gdzie moj "postep" sie zahamowal :D

Gość gośćHeh2
Już nie mówią, bo ilość znajomych mocno się skurczyła. Jesteś "nieżyciowa i niewspółczesna" a korzystasz z rad trenerów od rozwoju osobistego i czytujesz pudelka? A to takie nowoczesne i amerykańskie jest. Heh

Gość gośćHeh2
Nie wiem czy to do mnie pytanie. Pamiętam to, ale nigdy nie słuchałem disco polo. Wolałem 2unlimited i takie tam łubudu.

Gość gość
pyt. do autorki, bo jestem ciekawa ile ma lat

Gość gość
pudla wszyscy czytaja ;) nawet w ministerstwie, a blogi czytam, zeby zobaczyc, co jest za linia "wroga" ;) ze tak to ujme. lubie czytac, wiec czytam. A zespol Skaner pamietam owszem. Ja nie mowie, ze kiedys wszyscy czekali latami ze wszystkim, ale mam wrazenie, ze dzisiejsze czasy to jest kosmos.

Gość gość
nie przejmuj sie. jak to sie mowi: tylko g****a płyną za okrętem