Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

hej. Ostatni raz końcem lutego lub początkiem marca uprawiałam sex ze swoim byłym chłopakiem bez zabezpieczenia ( ale nie skończył we mnie) jest już lipiec, do tej pory co miesiąc miałam okres, ale trwał 3/4 dni i nie był aż tak obfitty jak zawsze. urósł mi też brzuch. Czy możliwe że jestem w ciąży ? Teraz czekam na okres.

Gość gość
nie jestes w ciazy

Gość gość
skoro nie skończył w Tobie to o czym Ty mówisz? jaka ciąża? czy wiesz jak dochodzi do zapłodnienia?

Gość gość
dziewczyno, facet w tobie nie skonczył, miałas do tej pory okres wiec jaka ciąża? twój brak wiedzy z biologii jest przerazajacy...czy ty masz 15 lat? idz do lekarza i szukaj przyczyn niestandardowych miesiaczek robiac badania hormonów, konsultujac sie z lekarzem ale nie wkrecaj sobie ciazy....bo to juz nawet smieszne nie jest

mam 21 lat, mam już jedno dziecko i facet też nie skończył we mnie. Ale w preejakulacie znajdują się plemniki. Martwi mnie to. Urósł mi brzuch od wczoraj widzę jakby się coś w nim ruszało. Może to praca jelit ? może sobie coś wmawiam.Sama nie wiem czy też miałam okres czy to było krwawienie.

Gość gość
Zrób test albo betę a jeszcze lepiej idź do ginekologa. Sama nie wiesz co się dzieje a myślisz, że ktoś na forum wie?

Hej a powiedz, brałaś kiedyś tabletki antykoncepcyjne? często nieregularny okres i zmiany w organizmie są powodowane właśnie zażywaniem zbyt dużej ilości takich talbetek. Najlepiej jakbyś poszła do ginekologa i się przebadała.

Gość gość
jedyne rozwiązanie- zrób test

Gość gość
Zrób test kobieto......... 5zl.

Gość gość
autorko masz 21 lat jedno dziecko z seksu przerywanego i dalej kontynuujesz tą metode... jestes pozbawiona autorefleksji...