martynawalczak 0 Napisano Lipiec 5, 2016 Witam kochani Czapi to piesek którego znalazłam przywiązanego do drzewa w lesie i przez trzy tygodnie miałałam okazje zapewniać wymarzony dom. Szczęsliwe zakończenie prawda? Niestety nie do końca. Czapi jest bardzo chory i wymaga specjalistycznej opieki. Potrzebuje NATYCHMIAST trasfuzji krwi. Proszę pomóżcie uratować Czapiego! Następne 24 godziny będą dla niego kluczowe, najważniejsze to dać mu pomoc której potrzebuje żeby przeżyć i uratować jego oko które też będzie musiało być operowane, niestety jest to bardzo kosztowne. Czy pomożesz temu kochanemu pieskowi który napewno sporo już w życiu przeszedł? Każda kwota będzie bardzo pomocna - naprawde, nawet najmniejsze dotacje pomogą. Jeśli połączymy nasze siły będziemy zdolni przesuwać góry. A co najważniejsze to uratować życie. Życie Czapiego. Czapi właśnie w tej chwili desperacko potrzebuje twojej pomocy i walczy o życie. Bez pomocy finansowej może nie przetrwać kolejnych 24 godzin. Proszę jeśli możecie to wyślijcie to znajomym i bardzo dziękuje za wszystkie dotacje. Wszystkie dotacje proszę wysyłać na numer rachunku: Bank Polska Kasa Opieki SA - 68 1240 2092 9210 0000 0067 6415 z tytułem "pomoc dla Czapiego" Martyna Walczak Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach