Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
martynawalczak

Pomóż mi uratować Czapiego!

Polecane posty

Witam kochani Czapi to piesek którego znalazłam przywiązanego do drzewa w lesie i przez trzy tygodnie miałałam okazje zapewniać wymarzony dom. Szczęsliwe zakończenie prawda? Niestety nie do końca. Czapi jest bardzo chory i wymaga specjalistycznej opieki. Potrzebuje NATYCHMIAST trasfuzji krwi. Proszę pomóżcie uratować Czapiego! Następne 24 godziny będą dla niego kluczowe, najważniejsze to dać mu pomoc której potrzebuje żeby przeżyć i uratować jego oko które też będzie musiało być operowane, niestety jest to bardzo kosztowne. Czy pomożesz temu kochanemu pieskowi który napewno sporo już w życiu przeszedł? Każda kwota będzie bardzo pomocna - naprawde, nawet najmniejsze dotacje pomogą. Jeśli połączymy nasze siły będziemy zdolni przesuwać góry. A co najważniejsze to uratować życie. Życie Czapiego. Czapi właśnie w tej chwili desperacko potrzebuje twojej pomocy i walczy o życie. Bez pomocy finansowej może nie przetrwać kolejnych 24 godzin. Proszę jeśli możecie to wyślijcie to znajomym i bardzo dziękuje za wszystkie dotacje. Wszystkie dotacje proszę wysyłać na numer rachunku: Bank Polska Kasa Opieki SA - 68 1240 2092 9210 0000 0067 6415 z tytułem "pomoc dla Czapiego" Martyna Walczak Pozdrawiam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować