Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem facetem wolę miłosć romantyczną od seksu

Polecane posty

Gość gość

to mnie bardziej pociąga i chce tego przeżyć :)

Gość gość
Tez jestes aseksualny i nie potrzebujesz seksu? Ja tak mam.

Gość gość
Ja tam ogólnie uważam, że miłość z seksem nie ma nic wspólnego, ale jestem kobietą. Ktoś kiedyś powiedział, że miłość i seks to dwie odrębne sprawy i nie należy ich ze sobą łączyć. W pełni się z tym zgadzam. Co to za miłość, jeśli ludzie tylko myślą o jednym zamiast skupić się na duchowej więzi? Może jestem dziwna, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała się przespać z kimś, kogo kocham. Przecież to by zniszczyło bezpowrotnie cały urok związku. Wolałabym to zrobić z kimś, na kim w ogóle mi nie zależy i kto pociąga mnie tylko fizycznie.

Gość gość
gość dziś Też tak sądze, że nie powinno się tego łączyć w jedno całość. gość dziś Nie jestem ale bez tego potrafię żyć i wolę skupić się na romantycznej miłości :)

Gość gość
gość dziś Ja tam ogólnie uważam, że miłość z seksem nie ma nic wspólnego, ale jestem kobietą. Ktoś kiedyś powiedział, że miłość i seks to dwie odrębne sprawy i nie należy ich ze sobą łączyć. W pełni się z tym zgadzam. Co to za miłość, jeśli ludzie tylko myślą o jednym zamiast skupić się na duchowej więzi? Może jestem dziwna, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała się przespać z kimś, kogo kocham. Przecież to by zniszczyło bezpowrotnie cały urok związku. Wolałabym to zrobić z kimś, na kim w ogóle mi nie zależy i kto pociąga mnie tylko fizycznie. xxxx o rany, tak samo uwazam, nie myslalam, ze jeszcze ktos na swiecie jest w stanie tak pomyslec

Gość gość
gość dziś Jestem facetem i też tak sądze jak wy :)

Gość gość
Ja tam ogólnie uważam, że miłość z seksem nie ma nic wspólnego x Seks ma wiele wspólnego z miłością, jest jej dopełnieniem.

Gość gość
gość A ja myślałam, że tylko ja i moja koleżanka tak uważamy, dobrze wiedzieć, że są też inni. To podnosi na duchu.

Gość gość
nie cieszcie sie,to nie jest zdrowe myslenie,macie kompleks rycerza i rozpustnika a faceci tego typu kompleks madonny i ladacznicy dla mnie seks jest dopelnieniem uczuc i umacnia zwiazek i wiez a z kims obcym nie wyobrazam sobie seksu

Gość gość
gość dziś seks to zezwierzecenie i nie ma nic wspólnego z miłością

Gość gość
zezwierzecenie gdy jest bez uczuc a z miloscia ma wiele wspolnego i seks z miloscia nie jest zezwierzeceniem

Gość gość
gość dziś jest zwierzecy bo jak partnerowi nie dasz to sobie pójdzie do innej? i co ma to wspólnego z miłością proszę mi wytłumaczyć

Gość gość
gość wczoraj Jestem taka sama jak ty sypiam z kazdym tylko nie z mezem

Gość gość
I co ze mną też byś się przespała? Ale z mężem już nie?

Gość gość
autorze jesteś ciotą niedorobionym gościem macaczem zamiast kopulatorem

Gość gość
seks ma duzo wspolnego z miloscia bo jest zwiazany z intymnoscia..to bliskie polaczenie i cos jak zdradzenie tajemnicy a ja obcym sie z sekretow nie zwierzam moje cialo i zblizenie cielesne to intymnosc nie rozbiore sie przed obcym ( wyjatek to lekarz) i tak zblizyc sie chce tylko z kims bliskim,zeby poglebic nasza wiez a nie z obcym no i brzydzilabym sie dotykac kogos obcego a kochanego to wrecz chce sie dotykac

Gość gość
Ja też uważam, że seks jest zezwierzęceniem i niczym więcej. Nie ma w nim absolutnie nic pięknego, wręcz przeciwnie. Idiotyczne machanie tyłkiem i wzajemne rozładowywanie na sobie napięcia seksualnego. To ludzie starają się upiększać seks i łączyć go z emocjami, żeby złagodzić jego zwierzęcy charakter. Jeśli go nie ma,a związek przez to upada to znaczy, że ludzie tak naprawdę w ogóle się nie kochali.

Gość gość
Niech zgadnę. 20:50, masz 16 lat.

Gość gość
Nie, nie 16. Dużo więcej.

Gość gość
gość wczoraj ta od "romatyzmu" jaki masz znak z zodiaku? panna?

Gość gość
Nie, nie Panna, a co? Co ma do rzeczy znak zodiaku?

Gość gość
podaj to ci powiem co ma? :-) co masz do stracenia...

Gość gość
hello

Gość gość
Autorowi chyba chodziło o to że woli przeżyć romantyczną miłość niż ****ać na prawo i lewo. Seks jest ważny w miłości i nie wyobrażam sobie nie uprawiac seksu z kimś kogo się kocha.