Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżejni

Rozstanie z mężczyzną, którego się kocha

Polecane posty

Gość Dżejni

Parę miesięcy temu rozstałam się z facetem kochając go... Podjęłam taką decyzję bo oszukał mnie...ukrywał przede mną fakt, że narobił sobie sporych długów do tego podbierał pieniądze firmowe pokrywając te długi. Został wywalony z firmy długi spłaciła jego mama.. Ode mnie też pożyczył pieniądze. Oddał parę miesięcy później. Wszystko przed tymi zdarzeniami wskazywało , że to będzie już ten :( planowaliśmy wspólne życie. Przy nim czułam się jak nigdy wcześniej - najpiękniejsza, najważniejsza...odsunęłam się po tym wszystkim a jego jedyną walką o mnie było pisanie..smsów czy mu zależy... dziś wiem, że podjęłam rozsądną deyzję ale pomimo długiego czasu cały czas mam uczucia. I nie wiem czy kiedykolwiek czeka mnie jakaś miłość...tak silna jak ta i czy ja w ogóle zaufam

Gość Dżejni
ogólnie pytanie brzmi :P jak sobie radzić w momencie kiedy się jeszcze kocha a nie ma szans ani sensu na powrót... jak przestać myśleć o tym kimś i myśleć co on robi i czy już ma kogoś..jak się otworzyć na innych ;(

Gość gość
O Dżejni:classic_cool:

Gość gość
ales ty glupia co za debilne pytanie po co szlajasz sie z patologia

Gość gość
Dżejni, kocham cię, masz pożyczyć stówkę?

Gość gość
Dobrze zrobilas. Madra z ciebie dziewczyna. Powodzenia, na pewno znajdziesz porzadnego, uczciwego faceta.

Gość gość
Ja też przez wiele lat byłam sama, aż w wieku 28 lat poznałam miłość swego życia....niestety po pół roku porzucił mnie...jako osoba wierząca w magię zamówiłam rytuał miłosny na stronie biala-magia.pl i ukochany do mnie wrócił. Teraz jesteśmy razem, planujemy slub, a też już bałam się że zostanę starą panną.