Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie zależy mi na seksie

Polecane posty

Gość gość

No i jak tu z kimś być skoro seks jest dla mnie mało istotny... MAm tak małe potrzeby seksualne, że dla mnie seks to jest częściej zawracanie d**y :) Być z kimś i się przymuszać, czy być sama... Oto jest pytanie. Jestem sama 2,5 roku i jest mi dobrze, ale czasem jednak brakuje kogoś, do kogo bym się przytuliła. Tylko ten nieszczęsny seks, wiadomo że każdy mężczyzna będzie tego chciał prędzej czy później, nie ucieknie się od tego.

Gość gość
nie wiaz sie z nikim

Gość gość
no powodzenia zebys znalazla faceta, ktory nie bedzie erotomanem, ktory nie bedzie cie przymuszal do wrzucania filmikow/zdj na zbiornik, ktory nie bedzie mial p********h fantazji o tym ze posuwaja cie inni a on patrzy, no i takiego ktory nie bedzie zdradzac w realu/internetowo. ciekawe czy sa jeszcze tacy.

Gość gość
00:17 akurat takich obaw nie mam. MYślę, że jest wielu normalnych facetów. Problem w tym, że ja po prostu seksem nie jestem zbytnio zainteresowana. Co najwyżej od czasu do czasu, ale to też rzadko. W ogóle ja nie lubię nawet samej tej fizyczności, tj że ktoś mi coś wkłada. Dla mnie to jest po prostu nienaturalne (wiem, że zaraz powiecie, że seks jest naturalny, ale dla mnie te odruchy nie), jak traciłam dziewictwo to wręcz mnie to denerwowało. I niby z pieszczot odczuwałam przyjemności, ale i tak nigdy nie pociągała mnie cielesna przyjemność. O wiele bardziej lubiłam sobie porozmawiać, obejrzeć razem film, potańczyć.

Gość gość
i bardzo dobrze, pochwalam cie autorko :)

Gość gość
00:34 dzięki, chociaż nie sądzę, żeby to był powód do chwalenia się. To jest raczej coś neutralnego.

Gość gość
no i co sie przejmujesz. wszystko to są ulotne sprawy. nim sie obejrzysz przyjdzie starosc, choroby i wojny - kto by sobie tym glowe zawracal kiedy tyle ludzi cierpi

Gość gość
Ano najgorzej jest, jak ludzie się najbardziej przejmują własnymi chodzącymi genami, a innych mają głęboko gdzieś