Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest szansa na ciaze? Do zorientowanych w stymulowanej owulacji

Polecane posty

Gość gość

Podany miałam pregnyl. W poniedziałek o 16. Seks uprawialiśmy w niedziele rano i o 14. Czy mozliwa jest ciąża?? Ze plemniki tyle poczekaly?? Potem niestety maz wyjechał w delegacje no i dupa.

Gość gość
Up

Gość gość
zależy ile czasu od podania zastrzyku pecherzyk pękł i jak żywotne twoj mąż ma plemniki, bądz dobrej myśli życze powodzenia

Gość gość
Szansa jest, ale nawet super zdrowa płodna para ma 25 procent szans na ciążę przy seksie w owulację...

Gość gość
To zakrawa na obsesję ogarnijcie się. Dajcie na luz a dopiero po jakimś czasie a nie mechanicznie dla mnie to chore. Takie nastawienie a Wam nie ułatwi . Trzeba trochę wyluzować.

Gość gość
Tu autorka. Nie spinam sie wcale. Nie rozpaczam. Nawet lepiej ze w tym miesiącu udaloby sie po przy pierwszej ciąży miałam ogromnie mdlosci które wypadly by na wakacje. Tzn sierpień. Szkoda tylko szansy bo drugi raz w zyciu mam sama z siebie owulacje. To tak po krotce. Pierwsza corka byla po hsg laparoskopi i pregnylu. Nikomu nie życzę. To a teraz jak mam sama z siebie rosnace pęcherzyki to poprostu się cieszę ze mnie omijają pobyty w szpitalu i latania po lekarzach. Jedyny minus to to ze pecherzyki nie pękają tylko mam potem torbiel bolącą do okresu. Cóż taki urok. Zobaczymy.

Gość gość
Próbowałeś się pomodlić?