Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AldonaNowak

Dominacja nad facetem

Polecane posty

Gość AldonaNowak

Witam wszystkich serdecznie :-) Chciałbym się Was zapytać czy też tak macie że lubicie dominować w "łóżku" nad facetem? Ostatnio mój partner wpadł na takie pomysł i spodobało nam się to. Ja mu wydaje polecenia np żeby mnie po stópkach całował albo po pośladkach itp i konsekwentnie wymagam realizacji tego. W przeciwnym razie dostaje klapsy lub w twarz (ale nie tak mocno) i go to strasznie podnieca,a mnie w sumie też się podoba. Na koniec niesamowity sex.... Zapraszam do rozmowy :-)

Gość MoniczkaxXx
Znam to, przerabiałam to z moim już kiedyś, fajna zabawa, zwłaszcza że bez karnie można dać mu w pysk, a on się jeszcze cieszy z tego i macha ogonkiem :-)

Gość gość
A próbowała któraś z was pissing w jego stronę?

Gość gość
moj facet zawsze mowi "odlej mi sie na twarz" bo mysli ze to takie wulgarne a zarazem fajne:D no to sikam na niego a on sie smieje jak glupi do sera:D

Gość gość
No ja lubię ale w odwrotną stronę.

Gość gość
Raz dałam się namówić na to by mnie on osikał, ciekawe doświadczenie,ale bardziej spodobało nam się gdy to ja na niego sikam, najczęściej jemu na twarz czasami nawet on to pije. Ostatnio chciał spróbować czegoś więcej tzn 2, ale jakoś nie mogę, coś mnie z tym blokuje.

Gość AldonaNowak
Hmm, tego jeszcze nie próbowałam, ale skoro ja jestem tą Dominą,a on ma być mi posłuszny to na pewno tego spróbuję :-) Maciej jeszcze jakieś ciekawe doświadczenia w tym temacie? :-)

Gość gość
Prawdziwego faceta nie da sie w lozku zdominowac, natura samca alfy na to nie pozwoli, jest to poprostu niewykonalne. Ostatnia ciote owszem ;)

Gość gość
gość dziś Ale to taka tylko zabawa jest, urozmaicone życie seksualne jest lepsze od nudy w łóżku. Chyba że wolisz zawsze tak samo i raz na jakiś czas. Czasami kobieta ma większe jaka niż facet, ale nie znaczy to że on jest nie męski. Lepszy taki niż ukryty homogenizowany :-) Aldonko, mocno tresujesz swojego pupila?

Gość AldonaNowak
W życiu codziennym mój jest typowym samemu Alfa, ale podczas zabawy jest posłuszny i bardzo grzeczny choć czasami musi dostać klapsa tak by wiedział kto tu teraz rządzi:-)

Gość AldonaNowak
Ma ktoś jeszcze jakieś doświadczenia w tym temacie? Zapraszam do pisania...

Gość gość
Usiądź mu cipką na twarzy i niech językiem Cię doprowadzi do organimu